Filter
PhD
Kolumbia A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Mérnöki tanulmányok A Filozófia Doktorai Összevetése Kolumbiában 2019/2020

A PhD jellemzői intézményenként és országonként eltérőek lehetnek. A legtöbb kutató azért választja a PhD-t, mert erősen motiválja, hogy valamivel hozzájáruljon a tudományos közösséghez, továbbá olthatatlan kíváncsiságot érez a választott tudományterület iránt.   

A mérnökök a matematikát, a természettudományokat és a kreativitást ötvözve hoznak létre az élet minden területét és a valamennyi szakmai területet javító találmányokat.

Kolumbia, hivatalosan a Kolumbiai Köztársaság, az egységes alkotmányos köztársaság amely harminckét osztályok.

A Legjobb Mérnöki tanulmányok Doktori Diplomák Kolumbiában 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Mérnöki tanulmányok, Kolumbia

Diplomák
Helyszín
Kolumbia
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Pontificia Universidad Javeriana

A mérnöki PhD program a kutatás és a kutatók képzésének támogatása révén a hallgatók integrált oktatására összpontosít missziójának, hogy a tudományos kiválóság mellett f ... [+]

A mérnöki PhD program a kutatás és a kutatók képzésének támogatása révén a hallgatók integrált oktatására összpontosít missziójának, hogy a tudományos kiválóság mellett fokozza az interdiszciplináris munkát, és hozzájárul a jelentős nemzeti és globális problémák megoldásához. Ennek a tudományos programnak a szakmai, fegyelmi és interdiszciplináris ismereteinek magja a mérnöki és különösen a karok kutatási csoportjaihoz kapcsolódó tudásvonalakhoz és tudásterületekhez kapcsolódó rendszerek és folyamatok területén található. A Pontificia Universidad Javeriana mérnöki Pontificia Universidad Javeriana .

Általános információkMegbízó: Műszaki doktorTanulmány mód:SNIES: 53804Becsült időtartam: 4 évMinősített nyilvántartási állásfoglalás: 5868, 2015. május 4., 2022. május 4-ig érvényes.Regisztrációs díj: $ 15,039,000 / félév *A képzés típusa: posztgraduális képzésHely, ahol kínálják: Bogotá DCMagas színvonalú akkreditációs állásfoglalás: 2014. június 8-án 09417, hat évreNap: Nap, teljes munkaidőben.... [-]
Kolumbia Bogotá
Január 2020
Spanish (Colombia)
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul