PHDSTUDIES

Részidős Mérnöki tanulmányok PhD Képzések Megtekintése Portugáliában 2021

A PhD a rövidítése a filozófia doktora. Az ilyen mértékű egy posztgraduális program szállított a magas szintű kutató, diák, aki tett mély kutatás egy adott területen, vagy a témában.

A mérnöki és műszaki terület középpontjában a mérnöki elvek gyakorlati alkalmazása áll. A mérnöki és műszaki területen tanuló hallgatók elsajátítják a mérnöki munka tervezéssel foglalkozó részét, és ennek alkalmazási lehetőségeit a technológiai fejlődéssel összhangban.

Portugália egyik legmelegebb európai országokban. Egyetemi programok nagyon kedvező. Valójában Portugália egyik legalacsonyabb megélhetési költségeket a diákok számára. Élvezze a nagy strandok Algarve, vagy a régi szárny a történelem a főváros Lisszabon.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Részidős Mérnöki tanulmányok Doktori Képzések Portugáliában 2021

2 Találatok Mérnöki tanulmányok, Portugália Filter

Informatikai Ph.D.

Universidade de Évora
PhD
<
Nappali
<
3 év
Portuguese (Portugal)
Campus

A PhD program Computer Science célja, hogy fejlessze kompetenciák, készségek és a fejlett módszerek számítógépes kutatás.

Tovább

PhD a strukturális anyagok mérnöki

Atlântica
PhD
<
Nappali
<
Részidős
Portugál
Campus

A strukturális anyagok mérnöki képzésének 3. ciklusa a tudományos és gyakorlati kutatási megközelítésen keresztül szilárd, fejlett és naprakész képzést biztosít annak érdekébe ...

Tovább