PHDSTUDIES

Részidős Mérnöki tanulmányok PhD Képzések Megtekintése Thaiföldön 2021

A PhD, azaz a doktori diploma az egyetemek által az olyan hallgatók számára nyújtott tudományos fokozat, akik rendelkeznek az össze szükséges képesítéssel ahhoz, hogy a tudományterületük doktoraként tekintsenek rájuk.

A mérnöki és műszaki terület középpontjában a mérnöki elvek gyakorlati alkalmazása áll. A mérnöki és műszaki területen tanuló hallgatók elsajátítják a mérnöki munka tervezéssel foglalkozó részét, és ezek alkalmazását a technológiai fejlődéssel összhangban.  

Thaiföld, hivatalosan a Thaiföldi Királyság, korábbi nevén Siam, egy olyan ország található, a közepén az indokínai félsziget Délkelet-Ázsiában. Thaiföld 's strandok és szigetek vonzza a látogatók milliói minden évben a világ minden tájáról. Bárki, aki egy négy éves mértéke nyerhetnek a foglalkoztatás, mint egy angol tanár Thaiföldön.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Részidős Mérnöki tanulmányok A Filozófia Doktorai Thaiföldön 2021

1 Találatok Mérnöki tanulmányok, Thaiföld Filter

Phd - üzleti informatika

Dhurakij Pundit University's International College
PhD
jún. 2021
<
Részidős
<
3 év
Angol
Campus

A gyors folyamatos fejlesztése az információs és kommunikációs technológia hardver, firmware és szoftver jelentősen befolyásolta a szervezetek tudják kezelni a

Tovább