Filter
PhD
Macedónia Ohrid A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb PhD Képzések az Amerikai Egyesült Ohrid Macedóniában 2019/2020

A Doctor of Philosophy fokozatot, rövid Ph.D egy fejlett tudományos fokozat szerzett különböző területeken, jelezve nagy érdekek és elért a kutatás.

Macedónia 's nagy gazdag természeti és kulturális látnivalók teszik vonzó célponttá a látogatók. Skopje az ország 's politikai, kulturális, gazdasági és tudományos központja, és több egyetemen.

Doktori Diplomák Keresése az Amerikai Egyesült Ohrid Macedóniában 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Macedónia
Ohrid
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
University For Information Science And Technology

Változások a területén a számítástechnika és a távközlés még soha nem volt még dinamikusabb. Az új információs technológiák folyamatos fejlesztése, valamint azok átadása ... [+]

Doktori tanulmányokat Computer Science és Távközlési Bevezetés

Változások a területén a számítástechnika és a távközlés még soha nem volt még dinamikusabb. Az új információs technológiák folyamatos fejlesztése, valamint azok átadása érinti mindenhol zajlik egy figyelemre méltó sebességgel. A modern kutatások és tanulmányok a mérnöki világ, van egy nagy kihívás az új technológiák és módszerek, amely biztosítja a modern megoldásokat a következő területeken: az információs és kommunikációs technológiák.

A tanulmányi program doktori tanulmányokat informatikai aktívan figyeli a globális és európai trendek és a társadalmi igények. Ez a program alapja a modern tudományos ismeretek terén, amely lehetővé teszi a diákok, hogy megszerezzék a fejlett kutatási, elméleti és gyakorlati ismeretek fejlesztését és a kutatási készségek, műszaki ismeretek és készségek.... [-]

Macedónia Ohrid
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul