PHDSTUDIES.HU

A Legjobb PhD Képzések in Kedah Malajziában 2019

A PhD, azaz a doktori diploma az egyetemek által az olyan hallgatók számára nyújtott tudományos fokozat, akik rendelkeznek az össze szükséges képesítéssel ahhoz, hogy a tudományterületük doktoraként tekintsenek rájuk.

Malajzia egy szövetségi alkotmányos monarchia Délkelet-Ázsiában. Áll tizenhárom államok és három szövetségi területek és összesen földtömeg a 329.847 négyzetkilométer elválasztva a Dél-kínai-tenger két hasonló méretű régió félsziget Malajzia és malajziai Borneo.

A Rice Bowl Malajzia, Kedah a város tele van gazdag kultúra és örökség. Ez a hely néhány nagy egyetemek, mint például Malajzia AIMST Egyetemen. Ez az egyetem biztosít sokféle fokú programok, mint a gyógyszert.

Doktorátusok Keresése in Kedah Malajziában 2019

Találat Filter

Doctor of Philosophy in Management

AIMST University
Campus Nappali 1 félév Nyílt Beiratkozás Malajzia Alor Setar

A filozófia doktora biotechnológiai

AIMST University
Campus Nappali Részidős oktatás 3 - 8 év Nyílt Beiratkozás Malajzia Kuala Lumpur Alor Setar + 2 további

A cél a posztgraduális program, hogy a végzős hallgatók számára lehetőséget, hogy fokozzák a tudás révén független kutatás egy kiválasztott ág biotechnológia. Ez lehetővé teszi a diplomások, hogy az illetékes kezelése alap- és alkalmazott kutatás az általuk választott különlegességek.

Filozófia Doktori (PhD)

UUM Othman Yeop Abdullah Graduate School of Business
Campus Nappali Részidős oktatás 4 - 14 félévek Január 2020 Malajzia Alor Setar + 1 további

A Ph.D. program az Othman Yeop Abdullah Posztgraduális Iskola Üzleti (OYAGSB), UUM College of Business egy teljes kutatási program, amelyben a diákok értékelik alapján a dolgozat elkészült a végén a tanulmányi időszak.