PHDSTUDIES.HU

A Legjobb Doktorátusok in Kajang Malajziában 2019

A PhD a rövidítése a filozófia doktora. Az ilyen mértékű egy posztgraduális program szállított a magas szintű kutató, diák, aki tett mély kutatás egy adott területen, vagy a témában.

Ha szüksége van a legjobb tanulási környezetet Ázsiában, felvesz a felsőoktatás Malajziában.Ez egy olyan ország, gazdag kultúra és hatalmas tevékenységek elhagyni szórakoztat és nyugodt, mint tanulni az ország

Ez a gyönyörű város Malajzia híres nemzetközi egyetemek és a növekvő turizmus és a kereskedelem. Kajang híres oktatási intézmények, mint például Universiti TENAGA Nasional (UNITEN) és a University of Nottingham. Ezek az egyetem kínál a legkülönbözőbb tanfolyamok.

A Filozófia Doktorai Keresése in Kajang Malajziában 2019

Találat Filter

A filozófia doktora az információs technológia

Infrastructure University Kuala Lumpur
Campus Nappali Részidős oktatás 3 - 5 év Január 2020 Malajzia Kajang + 1 további

Ez a program célja, hogy fejlessze és ápolják a kutatás-orientált informatikai szakemberek, akik érzékenyek a jelenlegi globális, multikulturális és multinacionális környezetben a vállalati világban.

A filozófia doktora beépített környezetben (kutatási)

Infrastructure University Kuala Lumpur
Campus Nappali Részidős oktatás 3 - 6 év Január 2020 Malajzia Kajang + 1 további

A doktori (PhD) az épített környezet program célja, hogy lehetőséget szakemberek és diplomások, hogy folytassa a magasabb tudás révén analízis, szintézis és a kutatás a kihívást épített környezet szektorban. Ez a program azoknak ajánlott, akik elvárják, hogy vegyenek részt a szakmai karrier a kutatás, az oktatás vagy a szakmai munka egy összetettségére.

A filozófia doktora mérnöki (kutatási)

Infrastructure University Kuala Lumpur
Campus Nappali Részidős oktatás 3 - 4 év Január 2020 Malajzia Kajang + 1 további

A Ph.D. programot kínált KLIUC nagyobb a hangsúly a kutatás, mint a mester fokozatot, és felé irányul mastering Építőmérnöki ismeretek előkészítése a magasabb szakmai fejlődés érdekében. Ez a diploma