PHDSTUDIES

PhD-k az Amerikai Egyesült Shah Alam Malajziában 2020

Megszerezte a Ph.D. kiterjesztett vizsgálat és intenzív szellemi erőfeszítés. A PhD egy akadémiai tanulmány, amelyre koncentrálni 4-6 év után megszerzése a diplomáját, és vezet, ha sikeres, hogy a PhD fokozatot, a legmagasabb tudományos fokozat.

Malajzia egy szövetségi alkotmányos monarchia Délkelet-Ázsiában. Áll tizenhárom államok és három szövetségi területek és összesen földtömeg a 329.847 négyzetkilométer elválasztva a Dél-kínai-tenger két hasonló méretű régió félsziget Malajzia és malajziai Borneo.

Selangor város híres a jó lakosság akik keresik posztgraduális és PhD fokozatot Bölcsészettudományi és Művészeti. UNISEL Universiti Selangor egyik legjobb egyetemek Malajziában.

PhD-k Keresése az Amerikai Egyesült Shah Alam Malajziában 2020

Találat Filter

Biológia filozófia doktora

Sunway University
PhD
jan. 2021
<
Nappali
<
Részidős
<
3&nbsp;-&nbsp;4 év
Angol
Campus

Ez a kutatásvezérelt program célja, hogy tovább fejlessze jelenlegi kutatási készségeit a biológia néhány kulcsfontosságú területe közül.

Tovább

Filozófia Doktora (Üzlet)

Sunway University
PhD
jan. 2021
<
Nappali
<
Részidős
<
2&nbsp;-&nbsp;8 év
Angol
Campus

A Filozófia Doktora (PhD) a legmagasabb szintű tudományos végzettség, amit elérhet. A PhD megkülönbözteti egymást: nem csak mint a tudományos kiválóság jegye, de azt is mutatj ...

Tovább

Filozófia doktora (számítástechnika)

Sunway University
PhD
jan. 2021
<
Nappali
<
Részidős
<
3&nbsp;-&nbsp;4 év
Angol
Campus

Ez a kutatás-alapú program célja, hogy tovább fejlessze jelenlegi kutatási készségeit a számítástechnika számos kulcsfontosságú területén.

Tovább