PHDSTUDIES.HU

A Legjobb Doktori Tanulmányok in Selangor Malajziában 2019

Megszerezte a Ph.D. kiterjesztett vizsgálat és intenzív szellemi erőfeszítés. A PhD egy akadémiai tanulmány, amelyre koncentrálni 4-6 év után megszerzése a diplomáját, és vezet, ha sikeres, hogy a PhD fokozatot, a legmagasabb tudományos fokozat.

Malajzia egy szövetségi alkotmányos monarchia Délkelet-Ázsiában. Áll tizenhárom államok és három szövetségi területek és összesen földtömeg a 329.847 négyzetkilométer elválasztva a Dél-kínai-tenger két hasonló méretű régió félsziget Malajzia és malajziai Borneo.

Selangor város híres a jó lakosság akik keresik posztgraduális és PhD fokozatot Bölcsészettudományi és Művészeti. UNISEL Universiti Selangor egyik legjobb egyetemek Malajziában.

PhD Diplomák Keresése in Selangor Malajziában 2019

Találat Filter

Filozófia doktora (számítástechnika)

Sunway University
Campus Nappali Részidős oktatás 3 - 4 év Január 2020 Malajzia Shah Alam + 1 további

Ez a kutatás-alapú program célja, hogy tovább fejlessze jelenlegi kutatási készségeit a számítástechnika számos kulcsfontosságú területén.

Filozófia Doktora (Üzlet)

Sunway University
Campus Nappali Részidős oktatás 2 - 8 év Január 2020 Malajzia Shah Alam + 1 további

A Filozófia Doktora (PhD) a legmagasabb szintű tudományos végzettség, amit elérhet. A PhD megkülönbözteti egymást: nem csak mint a tudományos kiválóság jegye, de azt is mutatja, hogy az ambíció, a vezetés és a készségek szükségesek ahhoz, hogy sikerüljön még a legkeményebb szellemi kihívásokkal is. A Sunway University Business School PhD (Business) programja lehetőséget biztosít a hallgatók számára, hogy fejlesszék az üzleti tevékenység mélyreható megértését a kiválasztott tudományterület vezető szakaszán. Az egyetemnek egy elkötelezett akadémikus csapata van, hogy mentse el a kutatási útját. Jelenleg aktív kutatók a számvitel, az aktuáriusi tanulmányok, a gazdasági jog, a közgazdaságtan, a pénzügyek, a menedzsment és a marketing területén. A doktori témája az Ön döntése, így biztos lehet benne, hogy elkötelezkedsz valami, amit valóban tanulni fogsz. Lehet, hogy úgy dönt, hogy folytat egy olyan témát, amelyen jelenleg kutatást végez a munkahelyén, ebben az esetben a doktori fokozata közvetlenül is releváns lehet a jelenlegi munkájához.

Biológia filozófia doktora

Sunway University
Campus Nappali Részidős oktatás 3 - 4 év Január 2020 Malajzia Shah Alam + 1 további

Ez a kutatásvezérelt program célja, hogy tovább fejlessze jelenlegi kutatási készségeit a biológia néhány kulcsfontosságú területe közül.