PHDSTUDIES

3 Marketing menedzsment PhD Képzés Összevetése

A filozófia doktora - vagy a PhD - a legmagasabb szintű oktatási tanúsítványt kaphat. A követelmények eltérnek a programtól a programig, de legfeljebb nyolc évig tarthat PhD-t kapni, és általában egy munkaterület kutatása, bemutatása és védelme után kapják meg.

Mi a PhD marketing menedzsment? Ez az oklevél a tudományos kutatás és a marketing területén folytatott szakmai gyakorlat közötti szakadék áthidalására összpontosít. Az érintett kurzusok számos téma és fogalom széles körében fognak terjedni. Az üzleti elvek, a közgazdaságtan, a viselkedési pszichológia és a szociológia mind a középpontban vannak. Általában a program kettõs lesz, az elsõ években az osztályokban töltött évek, az utóbbi fél pedig kutatásokat végez.

A PhD marketing menedzsment gyakran eredményezi a széles készségek, a kutatás és a statisztikai modellek alkalmazása, hogy megértsék a fogyasztók gazdasági viselkedését. Ezek a készségek pozícionálják a diplomát a gyorsan fejlődő vállalati és tudományos világokban.

A PhD program költségei az intézmények között eltérnek, de várható, hogy legalább öt évet töltenek be annak befejezéséig. A hossza azonban változó tényezők függvényében változhat, beleértve a hallgató pénzügyi helyzetét is.

A változatos képességek miatt rendszerint bőven van lehetőség a karrier tekintetében. Gyakran ez a fejlett diploma magas vállalati pozícióval bír, mint például marketingvezető vagy marketing igazgató. Továbbá, ez a fokozat megnyithatja a lehetőségeket, hogy legyen PR-kapcsolat vagy márka-menedzser. A PhD befejezéséhez szükséges tudományos kutatások összege miatt a felsőoktatási intézmény professzora is közös eredménnyel jár.

A marketing menedzsment PhD-je elérhető az egyetemeken, helyben, globálisan, valamint online módon. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

3 Találatok Marketing menedzsment Filter

Phd marketing menedzsment

Unicaf University (MW)
PhD
<
Nappali
Angol
Campus
On-line

A PhD program célja, hogy előkészítse a vezető kutatók következő generációját. A PhD egy önálló, önálló tudományos kutatási végzettséggel rendelkező program, melyet egy felügy ...

Tovább

PhD marketing menedzsmentben

University of Johannesburg
PhD
jan. 2021
<
Nappali
<
Részidős
<
2&nbsp;-&nbsp;4 év
Angol
Campus

A hallgatónak fejlesztenie kell alkalmazott és magas szintű kompetenciákat és gyakorlati készségeket a marketing menedzsment elveinek megszerzésében, értelmezésében, megértésé ...

Tovább

PhD marketing

University College of Southeast Norway
PhD
<
Nappali
<
4 év
Angol
Campus

A PhD program célja, hogy a tudományos kutatás marketing közelebb marketing vezetési gyakorlat, ezáltal koncentrálva kutatási témákról, amelyek új ismereteket a valós világ pr ...

Tovább