PHDSTUDIES

4 Mechatronika PhD Képzés Összevetése

A filozófiai doktori (PhD) hallgatók gyakran nagy érdeklődést mutatnak az akadémiai tudás és kutatás iránt. A doktori fokozat gyakran követ egy mesterképzést, de nem minden programra van szükség.

Mi a PhD a mechatronikában? A diákok foglalkoznak tanfolyam kapcsolatos termikus folyadékok, a fejlett anyagok, precíziós gyártás, elektromechanikus integráció és így tovább. Minden program megköveteli a disszertáció követelményeinek teljesítését és átadását. A hallgatóknak meg kell követelniük a mesterséges intelligencia, orvosi berendezések, ipari rendszerek stb. Az írásos munka mellett a diplomások a laborban dolgoznak, és alkalmazzák az alkalmazott példákat a tudásuk, készségeik és képzettségük továbbfejlesztésére. Bizonyos programok arra is szükségessé teszik a tudósokat, hogy a tudományos folyóiratokban megjelentetett papírokat a hivatali ideje alatt közzétegyék. A programokat teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben kínálják az on-campus oktatással, a tartózkodási idő függ a beiratkozási státusztól.

A termékek tervezésének megismerése kiterjesztheti a hallgatók posztgraduális foglalkoztatási lehetőségeit, és potenciálisan segíthet az eredeti termékek feltalálásában. A mérnöki és projektmenedzsment ismeretek általános ismerete felkészíti a tanulókat arra, hogy a személyes munkákat a munkahelyen kívül kezeljék.

A doktori programok költségei az intézménytől és a beiratkozási státusztól függően változnak. A szigorú pénzügyi kutatások a legjobb programot nyújtják az egyéni hallgatók számára.

A doktori mechatronikában a diplomások felveszik az akadémia vagy a kutatóintézetek munkáját. A diákok szintén foglalkoztak a gyártás, a kémiai feldolgozás, az űrhajózás, az automatizálás és az ellenőrzési rendszer kialakítása, az egészségügyi ellátás és a kommunikáció területén. A diplomások lettek irányítástechnikai mérnökök, tanácsadók, adatgyűjtő mérnökök, feltalálók, termékfejlesztők, elektromechanikus szakemberek és így tovább. Az általános műszaki tudás szerzett hallgatói javát a posztgraduális munkaerőben.

A legtöbb programnak teljes munkaidős campus részvételre van szüksége, de a lehetőségek több országban is rendelkezésre állnak. Folytassa a diplomáját, keresse meg az Ön programját, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

4 Találatok Mechatronika Filter

PhD Program az Anyagok, Mechatronika és Rendszertechnika területén

University of Trento The Department of Industrial Engineering
PhD
<
Nappali
Angol
Campus

Anyagtudomány és mérnök: Biomateriális és biomedikai technológiák, bevonatok és felületi kezelések, korrózió és kopás, az anyag viselkedésének kísérleti jellemzése és numeriku ...

Tovább

PhD Mechatronics

Botswana International University Of Science And Technology
PhD
Angol
Campus

A diplomások elvárják a kutatások révén, hogy szakosodjanak, és létrehozzák és futtassák a különböző kifinomultságú kísérleteket.

Tovább

PhD opto-mechatronika mérnöki

中央大學
PhD
<
Nappali
<
Részidős
Angol
Campus

Emellett a tudás-alapú kurzusokat, a gyakorlati tevékenységek, a termesztés, a kreativitás, és a kidolgozásában elért tanfolyamok speciálisan kínálnak a tréning.

Tovább

Doktor Diploma Mechatronikai Mérnök

哈尔滨工程大学
PhD
szept. 2021
<
Nappali
Angol
Campus

2002-ben a doktor képzés mechatronikai mérnök engedélyezték. A fő kutatási területek közé tartozik a robot technika / mechatronikai rendszer ellenőrzési és autoimmunization / ...

Tovább