PHDSTUDIES

Menedzsment irányítás PhD Képzés Összevetése

Általában a legmagasabb szintű képzettség, a filozófia doktora csodálatos cél. A PhD megszerzésével segíthet a szakterületének szakértőjévé válni, és az igénybevételhez konkrétan hozzájárulhat a tanulmányi területhez.

Mi az a PhD az irányítási kontrollban? Ez a fokozat kezeli a számviteli, szabályozási és kockázatkezelési folyamatot. Azáltal, hogy alaposan megértette ezeket az üzleti koncepciókat, felkészítheti Önt arra, hogy megoldásokat találjon az üzleti problémákkal küzdő számos összetett problémára. Néhány ilyen iskolai iskola lehetővé teheti, hogy kiválasszon olyan specializációt, mint a pénzügy, a vállalkozói szellem vagy az emberi erőforrások.

Az ehhez a végzettséghez általában elvégzendő munkák javítják a hálózati készségeket, és lehetővé teszik, hogy könnyebben csatlakozhassanak olyan emberekkel, akik segítenek elérni céljait. A megszerezni kívánt problémamegoldó készségek kevésbé stresszessé tehetik az életet, és a számviteli ismeretek segíthetnek abban, hogy bölcs döntéseket hozhassanak a pénzéről.

Nehéz konkrét dollárösszeget felvenni a PhD megszerzésének költségeire, mivel az árak attól függően különböznek attól függően, hogy hol töltötte ki a tanfolyamot és milyen előfeltételeket kell teljesítenie. Sok iskola megköveteli, hogy mester legyen a doktori program megkezdése előtt.

Az irányítás menedzsment fokozata megnyithatja az üzleti életben a karriereket. Néhány lehetőség lehet például a pénzügyi menedzser, az emberi erőforrás menedzser vagy a vállalkozó. A doktori (PhD) szakképzettség megszerzésére is jogosult lenne egyetemi tanárként vagy szakmai kutatóként dolgozni, hogy tovább tanulhasson az üzleti világban.

 

Tekintettel arra, hogy a PhD online vagy az egyetemek szerte a világon sok lehetőséget kínálnak, segíthet abban, hogy a megfelelő választás az Ön életmódjához. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

1 Találatok Menedzsment irányítás Filter

Telfer School of Management
PhD
<
Nappali
Angol
Campus

<a href="http://altitude.uottawa.ca/en" ></a> <a href="http://www.telfer.uottawa.ca/research/en/events/management-research-seminar-series-mrss" ></a> & ...

Tovább