PHDSTUDIES

Részidős Menedzsment tanulmányok Doktori Képzések Megtekintése Közép-Amerikában és Karib-szigeteken 2020/2021

A PhD képzés előfeltétele leggyakrabban a Mesterdiploma megléte. A követelmények között találjuk az elsősorban eredeti kutatáson alapuló disszertáció elkészítését is. Egyes országokban a doktorandusznak egy bizottság előtt kell megvédenie a munkáját.

Management PhD doktori hasonlít a PhD az üzleti életben. Úgy ítélik meg, hogy a lehető legnagyobb mértékben, hogy adható az üzleti életben. Ez a program célja, hogy segítse azokat gyakorló területén a törekvés a kutatás és a szakmai oktatás az irányítás tekintetében világszerte.

A Karib-tenger a tenger az Atlanti-óceán található a trópusokon a nyugati féltekén. Ez által határolt Mexikó és Közép-Amerika a nyugati és délnyugati, észak felé a Nagy-Antillák, hogy keleten a Kis-Antillák, és délre a Dél-Amerikában.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Részidős Menedzsment tanulmányok Doktori Diplomák Közép-Amerikában és Karib-szigeteken 2020/2021

1 Találatok Menedzsment tanulmányok, Közép-Amerika és a Karib-térség Filter

Doktori menedzsment és az alkalmazott közgazdaságtan

International University For Graduate Studies - IUGS
PhD
<
Részidős
Angol
Campus

IUGS a Gazdálkodás- és Program elsődleges küldetése, hogy fokozza a diák képes kiszolgálni hivatásuk révén posztgraduális képzésre.

Tovább