PHDSTUDIES

Menedzsment tanulmányok A Filozófia Doktorai Összevetése Magyarországon 2020

A PhD jellemzői intézményenként és országonként eltérőek lehetnek. A legtöbb kutató azért választja a PhD-t, mert erősen motiválja, hogy valamivel hozzájáruljon a tudományos közösséghez, továbbá olthatatlan kíváncsiságot érez a választott tudományterület iránt.   

A Management PhD lehetővé teszi, hogy szert rengeteg tapasztalat és tudás, különösen kezelésében nagy cégek, amelyek számos napi vezetői kihívásokat. Azt is képessé teszi, hogy nem csak a tökéletes, pontos és objektív vezetői döntések, hanem a lehető legrövidebb előírt időben.

A tengerparttal nem rendelkező ország található a közép-európai régióban a magyar, mint a hivatalos nyelv. Az ország matematikai és természettudományos megközelítés kiemelkedő. Az otthon a világ első technológiai intézet. Itt van, hogy az első gőzgép Európában épült vissza 1722.

A Legjobb Menedzsment tanulmányok Doktori Tanulmányok Magyarországon 2020

2 Találatok Menedzsment tanulmányok, Magyarország Filter

PhD in Business and Management

Corvinus University of Budapest
PhD
szept. 2020
<
Nappali
<
4 félévek
Angol
Campus

The Ph.D. program in Business and Management aims to prepare students to carry out high-quality research in management and business-related areas. In order to achieve this goa ...

Tovább

Dphil (PhD) az üzleti és menedzsment

International Business School – Budapest
PhD
<
Nappali
<
3 év
Angol
Campus

Kínálunk a DPhil az üzleti és menedzsment program angol, ami a mértékben biztosított a brit partnere, a University of Buckingham. A program előírja az eredeti hozzájárulás a t ...

Tovább