Filter
PhD
Malajzia Alor Setar A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Menedzsment tanulmányok PhD Képzések Keresése 2019 in Kedah Malajziában

A PhD jellemzői intézményenként és országonként eltérőek lehetnek. A legtöbb kutató azért választja a PhD-t, mert erősen motiválja, hogy valamivel hozzájáruljon a tudományos közösséghez, továbbá olthatatlan kíváncsiságot érez a választott tudományterület iránt.   

A menedzserképzés során a hallgatók olyan fontos üzleti készségeket sajátítanak el, mint a kommunikáció, az önreflexió, a tervezés és a csapatépítés. Sok képzés külön gondot fordít a munkahelyi etikára és az esetleg felmerülő kulturális különbségekre. Ezek a témák mind hozzájárulnak, hogy a hallgató a tanulmányai befejeztével elhelyezkedhessen egy kezdő menedzseri pozícióban.

Malajzia egy szövetségi alkotmányos monarchia Délkelet-Ázsiában. Áll tizenhárom államok és három szövetségi területek és összesen földtömeg a 329.847 négyzetkilométer elválasztva a Dél-kínai-tenger két hasonló méretű régió félsziget Malajzia és malajziai Borneo.

A Rice Bowl Malajzia, Kedah a város tele van gazdag kultúra és örökség. Ez a hely néhány nagy egyetemek, mint például Malajzia AIMST Egyetemen. Ez az egyetem biztosít sokféle fokú programok, mint a gyógyszert.

Kérj Információt Menedzsment tanulmányok A Filozófia Doktorai in Kedah Malajziában 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Menedzsment tanulmányok, Alor Setar

Diplomák
Helyszín
Malajzia
Alor Setar
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
AIMST University

... [+]

1. szemeszter

Karrier lehetőségek Pénzügyi támogatás [-]
Malajzia Alor Setar
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
1 félév
Campus
Bővebben magyarul