PHDSTUDIES

Menedzsment tanulmányok PhD Képzések Keresése 2020 az Amerikai Egyesült London az Egyesült Királyságban

Megszerezte a Ph.D. kiterjesztett vizsgálat és intenzív szellemi erőfeszítés. A PhD egy akadémiai tanulmány, amelyre koncentrálni 4-6 év után megszerzése a diplomáját, és vezet, ha sikeres, hogy a PhD fokozatot, a legmagasabb tudományos fokozat.

A menedzserképzések a különböző menedzseri elvek továbbadásával felkészítik a hallgatókat a menedzseri szakma gyakorlására. A tananyagba általában beletartozik a problémamegoldás, a vállalati viselkedés és a döntéshozás. A menedzserképzések emellett a menedzseri pozíció betöltéséhez elengedhetetlen vezetői készségeket is megismertetik a hallgatókkal.

Az Egyesült Királyság a Nagy-Britannia és Észak-Írország, közismert nevén az Egyesült Királyság és Nagy-Britannia, egy szuverén állam helyezkedik el észak-nyugati partján kontinentális Európában.A két legismertebb (és legrégebbi) egyetemek Oxford és Cambridge (gyakran nevezik Oxbridge sok britek) Anglia is számos más világszínvonalú intézmények, köztük több London (nevezetesen Imperial College, a London School of Economics, University College London és a King 's College London minden része Londoni Egyetem)

London a fővárosa Egyesült Királyságban, a legnépesebb régió, ahol királyi család él. Ez a legnagyobb koncentrációja felsőoktatás Európában 412.000 hallgatók 43 egyetemeken.

Kérj Információt Menedzsment tanulmányok PhD Diplomák az Amerikai Egyesült London az Egyesült Királyságban 2020

4 Találatok Menedzsment tanulmányok, London Filter

Kutatási fokozatok (MPhil / PhD) a pénzügyek és vezetés területén

SOAS University of London
Mester
PhD
28 szept. 2020
<
Nappali
<
Részidős
<
4 év
Angol
Campus

Végzős hallgatók a Pénzügyi és Menedzsment Iskola PhD programjában a London University University PhD irányába tanulnak. A pénzügyi vagy menedzsment PhD programban való részvé ...

Tovább

Doctor of Philosophy (Ph.D) in Executive Leadership

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Nappali
<
Részidős
Angol
Olasz
On-line

Students who undertake this PhD programme will need to explore the main theories and practices in business and leadership. Provide a broad perspective on companies and their t ...

Tovább

Doktori szervezeti változás (ADOC)

Ashridge Executive Education
PhD
<
Részidős
<
4&nbsp;-&nbsp;5 év
Angol
Campus

A program veszi a filozófiai megközelítés, ahelyett, hogy a szokásos eszköztár. Próbára teszi, hogy vizsgálja meg az implicit és explicit feltételezések és következményeit eze ...

Tovább

Doctor of Philosophy (Ph.D) in Project Engineering Management

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Nappali
<
Részidős
Angol
Olasz
On-line

In this PhD programme the candidate, through his research, should deepen the technical and human aspects of project management in engineering.

Tovább