PHDSTUDIES.HU

Részidős Menedzsment tanulmányok PhD Képzések Megtekintése az Egyesült Királyságban 2019/2020

A PhD vagy Doctor of Philosophy egy posztgraduális tudományos fokozat által odaítélt egyetemeken. Ha valaki eléri a PhD ő is gyakran nevezik az orvos.

A menedzsment tanulmányok különböző szervezetek, akár kormányzatok menedzseri pozícióinak betöltésére készítik fel a hallgatókat. Számos képzésben olyan specializációk is választhatók, mint például a pénzügy, a marketing, a közgazdaság vagy a számvitel.

Oktatás az Egyesült Királyságban egy decentralizált kérdése minden országban, az Egyesült Királyságban, hogy külön rendszerek a különböző kormányok az Egyesült Királyság kormánya a felelős Angliában, és a skót kormány, a walesi kormány és az Észak-Írország ügyvezető felelős Scotland , Wales és Észak-Írország volt.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Részidős Menedzsment tanulmányok Doktori Diplomák az Egyesült Királyságban 2019/2020

3 Találatok Menedzsment tanulmányok, Egyesült Királyság Filter

Doktori szervezeti változás (ADOC)

Ashridge Executive Education
Campus Részidős oktatás 4 - 5 év Kérj Információt Egyesült Királyság London

A program veszi a filozófiai megközelítés, ahelyett, hogy a szokásos eszköztár. Próbára teszi, hogy vizsgálja meg az implicit és explicit feltételezések és következményeit ezek a feltételezések a gyakorlatban.

Kutatási fokozatok (MPhil / PhD) a pénzügyek és vezetés területén

SOAS University of London
Campus Nappali Részidős oktatás 4 év Szeptember 2020 Egyesült Királyság London + 1 további

Végzős hallgatók a Pénzügyi és Menedzsment Iskola PhD programjában a London University University PhD irányába tanulnak. A pénzügyi vagy menedzsment PhD programban való részvételre a hallgatóknak már meg kell szerezniük a megfelelő tudományágban elért magas szintű diplomájukat és magas fokozatot kell kapniuk. Be kell nyújtaniuk egy kezdeti kutatási javaslatot is, amely bizonyítja az akadémiai kutatásokra való alkalmasságot.

PhD (Menedzsmentiskola)

University of Bradford
Campus Nappali Részidős oktatás 3 - 7 év Február 2020 Egyesült Királyság Bradford + 1 további

A kutatást nemzetközi, tapasztalt és rendkívül elkötelezett karunk felügyelete alatt végzi. A két jól megalapozott kutató felügyelete mellett részt vesz a kutatási képzésben is, amely a tudás és a készségek megszerzéséhez nyújt segítséget a szigorú kutatáshoz.