4 PhD Programok ban ben Molekuláris biológia 2024

PhD Programok ban ben Molekuláris biológia 2024Filter
    • Ramat Gan, Izrael

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ph.D-t keresünk. hallgató, hogy csatlakozzon terápiás genomszerkesztő csapatunkhoz. Laboratóriumunk a genetikai betegségek gyógyító terápiájaként a precíz és hatékony CRISPR genomszerkesztés fejlesztésére összpontosít. Különösen érdekelt bennünket egy optimalizált CRISPR genomszerkesztés kifejlesztése a hematopoietikus öröklött rendellenességek, például a súlyos kombinált immunhiány (SCID) génterápiájához. Kutatásunk a CRISPR technológia alkalmazására is fókuszál a rosszindulatú daganatok rák immunterápiával történő kezelésére.

    • Milan, Olaszország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    • Fargo, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A programban részt vevő hallgatók fejlett tanulmányokat, képzéseket és kutatásokat végeznek olyan területeken, amelyek a funkcionális genomikára, a nagy áteresztőképességű fenotipizálásra, valamint a genomikai és fenomikai adatok számítási elemzésére összpontosítanak. Ez elvezet annak megértéséhez, hogy a sok -omics mező kölcsönhatásba lép, hogy megértsük, hogyan fejeződik ki egy fenotípus.

    • Novato, Amerikai Egyesült Államok

    Az egyetemen

    Angol

    A nemzet első Ph.D. Az öregedés biológiájának programja soha nem látott lehetőséget kínál a diplomásoknak arra, hogy tanuljanak a világ vezetőitől az öregedéskutatás területén, mind a Buck Institute , mind a Los Angeles-i USC Davis Gerontológiai Iskolában.