PHDSTUDIES

Részidős Munkahelyi biztonság és egészségvédelem PhD Diplomák Megtekintése Ázsiában 2021

Megszerezte a Ph.D. kiterjesztett vizsgálat és intenzív szellemi erőfeszítés. A PhD egy akadémiai tanulmány, amelyre koncentrálni 4-6 év után megszerzése a diplomáját, és vezet, ha sikeres, hogy a PhD fokozatot, a legmagasabb tudományos fokozat.

A jelenlegi biztonsági szakemberek, vagy a karrier biztonságban és egészségügyben való érdeklődésének iránt érdeklődő diákok érdeklődhetnek a munkahelyi biztonság és egészség tanulmányozásában. Ez a tanulmányi terület a válságmegelőzés és az elsősegélynyújtás oktatására összpontosíthat.

Diákok, akik teljes mértékben részét Ázsiában egyre számokat. Jelenleg, a második és a harmadik legnagyobb gazdasága Ázsiában. Korlátozás nélkül, a hallgatók leírták idejüket Ázsiában, mint a legjobb élményt az életüket. Ma, három a négy legnépesebb ország a világon a Ázsia: Kína, India és Indonézia.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Részidős Munkahelyi biztonság és egészségvédelem A Filozófia Doktorai Ázsiában 2021

1 Találatok Munkahelyi biztonság és egészségvédelem, Ázsia Filter

Filozófiai doktor (Ph.D.) a közegészségügy és a munkahelyi egészségügy területén

UAEU United Arab Emirates University
PhD
aug. 2021
<
Nappali
<
Részidős
<
4 év
Angol
Campus

Az Egyesült Arab Emírségek Egyetemi Orvostudományi és Egészségtudományi Főiskola Ph.D. program orvosbiológiai és közegészségügyi és foglalkozási egészségügyben. Ph.D. A progra ...

Tovább