PHDSTUDIES

Részidős Munkahelyi biztonság és egészségvédelem PhD Képzések Megtekintése Egyesült Arab Emírségekben 2021

A PhD doktori fokozattal rendelkeznek, külön úgynevezett "Doctor of Philosophy " mértékben. Ez félrevezető, mert PhD tulajdonosai nem feltétlenül filozófus (kivéve, ha a szerzett diplomát filozófia!). Igaz, PhD címzettek képesek részt gondolatkísérletek, ezért a problémák, és a problémák megoldása kifinomult módon.

 

A legtöbb ország rendelkezik szabályozási ügynökségekkel, amelyek elősegítik és betartják a biztonsági előírásokat minden munkahelyi feltételhez. A munkahelyi biztonság és egészségügy tanulmányozása valószínűleg arra irányul, hogy a hallgatókat az ügynökségekről és az általuk jóváhagyott munkahelyi gyakorlatokról kiterjeszti a laboratóriumi képzésen.

Az Egyesült Arab Emírségek a szövetség hét Emírségek keleti oldalán az Arab-félsziget, a bejáratnál, hogy a Perzsa-öbölben. Sok a munka erő az Egyesült Arab Emírségekben a külföldi külföldiek - így az ország 's lakosságának smink, hogy ilyen változatos, Emirati polgárok, hogy a kisebbség a saját országukban.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Részidős Munkahelyi biztonság és egészségvédelem Doktorátusok Egyesült Arab Emírségekben 2021

1 Találatok Munkahelyi biztonság és egészségvédelem, Egyesült Arab Emírségek Filter

Filozófiai doktor (Ph.D.) a közegészségügy és a munkahelyi egészségügy területén

UAEU United Arab Emirates University
PhD
aug. 2021
<
Nappali
<
Részidős
<
4 év
Angol
Campus

Az Egyesült Arab Emírségek Egyetemi Orvostudományi és Egészségtudományi Főiskola Ph.D. program orvosbiológiai és közegészségügyi és foglalkozási egészségügyben. Ph.D. A progra ...

Tovább