$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Nemzetközi gazdaságtan PhD Képzés Összevetése

Elérése után a mester 's diploma, hallgató választhat, hogy folytassa a PhD. Ez a legmagasabb tudományos fokozat áll rendelkezésre, és előírja, sok éves intenzív vizsgálatok. Attól függően, hogy a tanulmányi és az iskola, az ilyen mértékű vehet négy-hat év keresni. Nemzetközi gazdaság megvizsgálja, hogy a különböző országok hatnak és befolyásolják egymást… Tovább

Elérése után a mester 's diploma, hallgató választhat, hogy folytassa a PhD. Ez a legmagasabb tudományos fokozat áll rendelkezésre, és előírja, sok éves intenzív vizsgálatok. Attól függően, hogy a tanulmányi és az iskola, az ilyen mértékű vehet négy-hat év keresni.

Nemzetközi gazdaság megvizsgálja, hogy a különböző országok hatnak és befolyásolják egymást kapcsolatos befektetés, termelés, kereskedelem és migráció. Szóval, mi is a PhD International Economics? Tanulmány ezen a területen mélyreható pillantást a rendszer szabályozó nemzetközi gazdaságokban. Néhány fókuszok közé iparágak, pénzügyi stabilitás, belső gazdaságok, a globalizáció és az ellenzék. A tudás a gazdasági rendszerek és a nemzetközi politika egy jó előfeltétele megkezdése előtt ezt a fokozatot.

Tanulás a nemzetközi gazdaság kihat mit megérteni a helyi gazdaság. Továbbá, a képességét, hogy elemezzék, és reagálni a bonyolult helyzetek hasznos a mindennapi életben.Miután a PhD indíthat előnyöket, mint például promóciós vagy fizetésemelés.

Van néhány más tényezőt kell figyelembe venni költségvetésbe a PhD, beleértve azt, hogy azt tervezi, hogy mozogni. Bizonyos költségek függnek az iskola választott, mint a tandíj, díjak és könyvek. Támogatások és egyéb alapok gyakran rendelkezésre PhD jelöltek.

Nemzetközi cégek mindig kell valaki, aki megérti a nemzetközi gazdaság. Nagyobb társaságok esetleg egész csapat foglalkozik a témával kapcsolatban, ami azt jelenti, vezető pozíciókat rendelkezésre állhat, hogy valaki ezt a PhD. Új és meglévő nemzetközi vállalatok felvenni diplomásokat az ilyen típusú, valamint a politikai szervezetek. A tudás az árfolyamok is vezethet foglalkoztatás különböző kereskedelmi egységek. Továbbá, a PhD jellemzően kinyitja az ajtót, hogy a különböző kutatási terület.

Találni egy iskola kínál egy PhD Nemzetközi Közgazdasági és más kapcsolódó területeken könnyen előnyünket formában.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
DIW Berlin - German Institute for Economic Research
Berlin, Németország

A Német Gazdaságkutató Intézet DIW Graduate Center (GC) a világ minden tájáról érkező, magasan képzett posztgraduális hallgatók jelentkezését fogadja strukturált közgazdasági ... +

A Német Gazdaságkutató Intézet DIW Graduate Center (GC) a világ minden tájáról érkező, magasan képzett posztgraduális hallgatók jelentkezését fogadja strukturált közgazdasági doktori programjára. -
PhD
Nappali
5 év
Angol
Campus