Filter
PhD
Japán A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Nemzetközi tanulmányok Doktori Tanulmányok Összevetése Japánban 2020

A PhD képzés előfeltétele leggyakrabban a Mesterdiploma megléte. A követelmények között találjuk az elsősorban eredeti kutatáson alapuló disszertáció elkészítését is. Egyes országokban a doktorandusznak egy bizottság előtt kell megvédenie a munkáját.

A nemzetközi tanulmányok területe a világ minden tájáról alkotott közösségek nézőpontjából származó eseményeket veszi figyelembe. A különböző nemzetek történelmének, közgazdaságtanának, kultúrájának és politikájának megértése növelheti a megértést azokon a témákon, amelyek a nemzetközi napirendben elsőbbséget élveznek, amint felmerülnek.

Japán egy szigetország Kelet-Ázsiában. Található, a Csendes-óceán, fekszik keletre a Japán-tenger, Kína, Észak-Korea, Dél-Korea és Oroszország, stretching a tenger Okhotsk az északi a Kelet-Kínai-tenger és Tajvan délen.

A Legjobb Nemzetközi tanulmányok Doktori Képzések Japánban 2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
MA

1 Találatok Nemzetközi tanulmányok, Japán

Diplomák
Helyszín
Japán
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
MA
European College for Liberal Studies

Ph.D. - Filozófiai doktor a globális tanulmányokban (60 kredit) ... [+]

Posztgraduális programjaink, amelyek mindegyikének eltérő programkövetelményei vannak, a kialakult európai és amerikai oktatási rendszerekre épülnek, és teljes mértékben kompatibilisek azokkal. A felsőoktatás európai iránymutatásait a bolognai megállapodások tartalmazzák. Miután minimális kredit megszerzése megtörtént, beadható az elvégzés iránti kérelem. A posztgraduális programok fejlett akadémiai programok a főiskolai és egyetemi diplomások, valamint az olyan dolgozó szakemberek számára, akik progresszív karriert kívánnak folytatni a kommunikáció és a szabad művészet területén. A főiskola valóban globális közössége bőséges lehetőségeket kínál a hallgatók számára az érdeklődésre számot tartó és kutatási témák folytatására, különös tekintettel a globalizációra, a kommunikációra és a felsőoktatásra. Nem minden programot kínálnak egyetemen.... [-]

Japán Tokyo
November 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul