Filter
PhD
Lengyelország A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Nyelvészet Doktori Képzések Összevetése Lengyelországban 2020

A PhD jellemzői intézményenként és országonként eltérőek lehetnek. A legtöbb kutató azért választja a PhD-t, mert erősen motiválja, hogy valamivel hozzájáruljon a tudományos közösséghez, továbbá olthatatlan kíváncsiságot érez a választott tudományterület iránt.   

A doktori nyelvészet lehetővé teszi, hogy a fejlett készségek nyelvészeti terület tanulmány. Ezzel a diploma, meg fogod érteni az eredete a különböző nyelvek a világon, valamint elemzi a kapcsolatukat, és milyen módon lehet javítani, hogy fokozzák a megfelelő és hatékony kommunikáció a különböző emberek.

Mint sok más EU-országban, Lengyelországban kínál olcsó, vagy akár ingyenes oktatás EU-s diákok. Leendő hallgatók közvetlenül alkalmazni kell a választott lengyel intézménynek. A Varsói Egyetemen, például díjak között 1300 £ és £ 2,500 évente az angol nyelvtanfolyamok.

A Legjobb Nyelvészet Doktori Diplomák Lengyelországban 2020

Tovább Kevesebb
Egyéb képzési lehetőségek Nyugat-Európa

1 Találatok Nyelvészet, Lengyelország

Diplomák
Helyszín
Lengyelország
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Jan Dlugosz University

Jan Dlugosz University czestochowai Jan Dlugosz University részt vesz a STER programban, és felvételi lehetőséget nyit a Doktori Iskola számára olyan külföldi jelöltek sz ... [+]

STER program a nyelvészet tudományágábanLengyel és / vagy angolul az európai kontextusban: történelem - média - diskurzus - kultúra

A projektet a Tudományos, Oktatási, Fejlesztési Operatív Program keretében a Lengyel Tudományos Akadémián keresztül működő Nemzeti Ügynökség (NAWA) és az Európai Szociális Alap társfinanszírozza. A „Lengyel felsőoktatási intézmények intézményi kapacitásának támogatása a nemzetközi tanulmányi programok ”, amelyet a POWR.03.03.00-00-PN16 / 18 számú társfinanszírozási kérelemben megnevezett, a lengyel felsőoktatás nemzetközivé válása elősegítő intézkedés keretében hajtottak végre.

Projekt száma: PPI / STE / 2018/1/00006... [-]

Lengyelország Częstochowa
Kérj Információt
Angol,Lengyel
Nappali
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul