34 PhD Programok ban ben Nyelvek 2024

PhD Programok ban ben Nyelvek 2024Filter
    • Limerick, Írország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    • Hamilton, Kanada

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Francia

    Ez egy négyéves interdiszciplináris program, amelyet a francia nyelvű világ irodalmainak és kultúráinak köré szerveznek, ideértve Franciaországot is. Meghívunk olyan jelölteket, akiknek hagyományos francia tanulmányaik vannak, valamint olyan jelölteket is, akiknek a kurzusa kevésbé jellemző, feltéve, hogy az iratok megfelelnek a Graduate Studies School (SGS) követelményeinek.

    • Budapest, Magyarország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Német

    • Fargo, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ez az innovatív és regionálisan egyedülálló program meghívja a diákokat, hogy dolgozzanak a retorikai, szöveges és kulturális tanulmányok kereszteződésében.

    • Academic City, Egyesült Arab Emírségek

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Társadalomtudományi Iskola PhD programja egyedülálló lehetőségeket kínál a régió hallgatóinak az iszlám és az arab világban, valamint globálisan releváns kérdések kutatására. Például, a program kutatási lehetőségeket kínál olyan területeken, mint például az iszlám vállalkozás, a nemzetközi emberi erőforrás menedzsment, a kultúrák közötti menedzsment, az egyenlőség és a sokszínűség, az Emiratisation és más államosítási politikák, a marketing, a fenntarthatóság, a számvitel, a pénzügy és a vállalatirányítás.

    • Arlington, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ph.D. angolul a legfejlettebb szakaszban készíti fel a diákokat a szövegek értelmezésére és összeállítására. A Ph.D. program hangsúlyozza a szigorú kritikai tanulmányokat a retorika, a kompozíció, a kritikai elmélet, a kulturális tanulmányok, az irodalomtudomány, a pedagógia és a műszaki írás területén.

    • Florence, Olaszország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol, Olasz

    • London, Egyesült Királyság
    • Bologna, Olaszország

    Teljes idő

    24 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    Ebben a kutatási programban a hallgató feltárja a második nyelv oktatásának (SLT) módszertanát, és számos példával alátámasztja. Új irányokat mutat be az Angol Nyelvoktatás (ELT) program számára, innovatív pedagógiai módszereket és következetes elképzeléseket ír le, amelyek sikeresek ezen a területen. A tantervnek ki kell terjednie a hatékony ELT gyakorlat minden kulcskérdésére.

    • London, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A tanszék tudományos és doktori fokozatot tudományos és doktori értekezésben megfigyelhető kulturális és nyelvi témák széles körében felügyelni. A kutatómunkát végző hallgatóknak nem szabad korlátozniuk a témaválasztást a jelenlegi alkalmazottak nevével feltüntetett kérdésekben (a posztgraduális hallgatók a közelmúltban számos olyan témával foglalkoztak, amelyek magukban foglalják a japán mozit, a kabuki szövegeket, a modern japán nyelvtudást és irodalmat, Meiji). történelmi szövegek, koreai nyelvészet és irodalom, koreai gyarmati és tizennyolcadik századi történelem). Az MPhil és PhD szinten végzett kutatások az irodalmi, dokumentum- és archív anyagokon alapulnak, amelyek a SOAS rendelkezésre állnak, és amelyeket Japánban és Koreában végzett terepmunka során gyűjtöttek össze.

    • Johannesburg, Dél-afrikai Köztársaság

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Doktori fokozatban a hallgatók igazolják képességüket eredeti kutatások elvégzésére. Ideális esetben ennek a kutatásnak egy cikk vagy könyv közzétételéhez kell vezetnie. A doktori fok képződő értékét nem lehet túlbecsülni: a kreatív és eredeti gondolkodás, a problémamegoldás, a kritikus olvasás, elemzés és szintézis készségeinek elsajátítása és gyakorlása. A fokozat témájának hozzá kell járulnia a római civilizáció megértéséhez és a nyugati civilizációhoz való hozzájárulásához (politikai elmélet, filozófia, vallás, irodalom, színház, film, vallás, építészet stb.).

    • Prague, Csehország

    Teljes idő, Részidő

    4 évek

    Az egyetemen

    A diplomások alapos ismeretekkel rendelkeznek a terület aktuális trendjeiről, és képesek kreatív megközelítést alkalmazni a megfelelő forrásanyaghoz. A diplomások alkalmasak arra, hogy eredeti latin dokumentumokkal, azaz irodalmi és diplomáciai kéziratokkal, inkunabulákkal, paleotípiákkal és régi nyomatokkal dolgozhassanak, képesek értelmezni és előkészíteni azokat publikációra és fordításra. A filológus és irodalomtörténeti képzettség, valamint a releváns történelmi tudományágak (kodikológia, paleográfia, diplomácia) és a kultúrtörténet alapjainak megszerzése után a diplomások felkészültek arra, hogy középkori és kora újkori műveiket helyezzék el koruk kontextusába, és értelmezzék azokat a későbbi korszakok kultúráját és társadalmát befolyásoló tényező.

    • Prague, Csehország

    Teljes idő

    4 évek

    Összekevert, Az egyetemen

    Angol

    A felülvizsgálatra benyújtott tanulmányi program célja olyan szakemberek képzése, akik kreatívan tudják alkalmazni elméleti szakértelmüket az angol nyelvtanulásban az oktatás tágabb értelemben vett kontextusában, amely átível minden oktatási szakaszt. A program emellett a találékonyságot és a rugalmasságot is fejleszti, így olyan művelt szakértőket hoz létre, akik fel tudják mérni az idegennyelv-oktatás folyamatosan változó igényeit, és beépítik ezeket módszertanukba. A legfontosabb talán az, hogy a felülvizsgálatra benyújtott tanulmányi program szimbiózisa egyrészt a fő tudományterület (azaz a nyelvi és irodalmi-kulturális szempontokat átívelő angol filológia), másrészt az angol didaktika és az alkalmazott didaktika között. Ez egy specializáció nélküli program.

    • Faro, Portugália

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

  • Teljes idő, Részidő

    Az egyetemen

    Angol

    A kutatói közösségünk az akadémikusok és tudósok elkötelezettek a világszínvonalú kutatás és a rangsor 7. helyen a 2014 Research Excellence Framework bizonyítja erős nemzetközi hírnevét kiválóság.

    • Dunedin, Új-Zéland

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol