PHDSTUDIES.HU

7 Nyelvtanulmányok PhD Képzés Összevetése

A PhD egy posztgraduális diploma, hogy sok hallgató törekszik mesterfokozat megszerzése után. Attól függően, hogy az adott program, a felsőoktatási intézmény, valamint a teljes vagy részmunkaidős program, akár 3-6 évig is eltarthat.

Mi a PhD nyelvtanulás? A PhD nyelvtanfolyamok a felsőoktatásban a nyelv struktúrájában és gyakorlatában kínálnak fejlettséget. Attól függően, hogy a hangsúly, ez a fokozat biztosítja a résztvevők folyékonyan beszélnek egy idegen nyelven. A hallgatók tanulmányoznak, kutatnak és elemeznek olyan területeket, mint a nyelvészet, az irodalom, a fordítások és az írástudás, mielőtt bemutatják és megvédik a koncentrációjukat érintő értekezést vagy disszertációt.

Az ilyen program résztvevői többet tanulnak, mint a nyelvtanulások részleteit. Gyakran szereznek készségeket a kritikai gondolkodásban, a problémamegoldásban, valamint a kutatásban és az elemzésekben. Ezek a készségek felhasználhatók a munkahelyen és a személyes életükben is.

A nyelvtanulási doktori képzés megszerzésének költsége eltér az iskolától az iskoláig. A program típusa és az az ország, ahonnan származik, befolyásolhatja az árazást. A hallgatóknak fel kell venniük a kapcsolatot a leendő intézmények felvételi irodáival, hogy reális elvárásokat támasszanak a programköltségekkel kapcsolatban.

Miután megkapta ezt a diplomát, a diákok gyakran folytatnak különböző karrierlehetőségeket, amelyek a helyi szinttől a nemzetközi szintig terjedhetnek. Sokan egyetemi hallgatóként vagy egyetemi tanárként választanak pozíciót. Mások írók, fordítók vagy kétnyelvű lexikonokká váltak. Egyesek úgy döntenek, hogy a kormányban, a marketingben, a médiában vagy a beszéd- és nyelvterápiában dolgoznak. Egyéb lehetséges pozíciók közé tartoznak a törvényszéki nyelvészek, újságírók, könyvtárosok vagy logisztikai tisztviselők.

Számos iskola és helyszín közül lehet választani ezt a posztgraduális diplomát, és sokan kínálnak kényelmes távoktatási lehetőségeket a diákoknak, akik nagyobb rugalmasságot igényelnek a menetrendjükben. A legjobb megoldás megtalálása érdekében keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

7 Találatok Nyelvtanulmányok Filter

Ph.D. a nyelv és a műveltség

Cardinal Stritch University
Campus Részidős oktatás 6 félévek Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Milwaukee

A doktori nyelv és műveltség (PhD) program készíti fel, hogy egyfajta műveltség vezető, aki megérti az elméleti és oktatási modellek műveltség, felismeri az új műveltség trendek a digitális korban, szolgáltatások műveltség megszerzése, fejlesztése és oktatását, valamint elősegíti a rendszerszintű megváltoztatni a szervezet és a közösség.

Hivatalos doktori program haladó angol tanulmányok: nyelvészet, irodalom és kultúra

Universidade da Coruña
Campus Nappali Részidős oktatás 3 - 5 év Szeptember 2020 Spanyolország A Coruña + 1 további

A program vonatok kutatók különböző területeken belül angol tanulmányok, irodalmi és kulturális tanulmányok nyelvészet.

PhD a fordítási tanulmányokban

Charles University Faculty of Arts
Vegyes online és egyetemi Nappali 4 év Kérj Információt Csehország Prága

A diplomásoknak jó alapja van a humán tudományok kutatási módszereinek, különösen a nyelvek / kultúrák közötti kapcsolatok tanulmányozásában; az információforrások ismerete és annak képessége, hogy értékeljék azok relevanciáját a választott nyelvek / kultúrák párjához; a fordítás és tolmácsolás elméleti elképzeléseinek alapos megalapozottsága és a fordítás / tolmácsolás piacának és eljárásainak elemzésére való alkalmassága. Felkészültek és kiterjedt tudományos szövegek készítésére és szerkesztésére, valamint a fordítási és tolmácsolási tanulmányok minőségének értékelésére. A nyelvi, kulturális, történelmi és társadalmi kontextusban képesek elméleti megfontolásokra fordítani a fordítási tanulmányokkal kapcsolatos bizonyos termékeket / helyzeteket, és képesek az eredményeket bemutatni az akadémiai közösségeknek.

Kutatási fokozatok (MPhil / PhD) japán és koreai tanulmányokban

SOAS University of London
Campus Nappali Részidős oktatás 3 év Szeptember 2020 Egyesült Királyság London + 1 további

A tanszék tudományos és doktori fokozatot tudományos és doktori értekezésben megfigyelhető kulturális és nyelvi témák széles körében felügyelni. A kutatómunkát végző hallgatóknak nem szabad korlátozniuk a témaválasztást a jelenlegi alkalmazottak nevével feltüntetett kérdésekben (a posztgraduális hallgatók a közelmúltban számos olyan témával foglalkoztak, amelyek magukban foglalják a japán mozit, a kabuki szövegeket, a modern japán nyelvtudást és irodalmat, Meiji). történelmi szövegek, koreai nyelvészet és irodalom, koreai gyarmati és tizennyolcadik századi történelem). Az MPhil és PhD szinten végzett kutatások az irodalmi, dokumentum- és archív anyagokon alapulnak, amelyek a SOAS rendelkezésre állnak, és amelyeket Japánban és Koreában végzett terepmunka során gyűjtöttek össze.

PhD nyelvtudományokban

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Campus Nappali 3 év Október 2020 Portugália Vila Real

A PhD nyelvészethez vezető 3. ciklus fő célkitűzése a termelési kapacitás megerősítése és a tudás nemzetközivé tétele az eredeti kutatás végrehajtása révén, alapvető vagy alkalmazott perspektívában, és célja a kompetencia amelyek lehetővé teszik számukra az eredeti és független kutatások fejlesztését és a továbbadási képességét.

Doktori kommunikáció, nyelvek és információk

Pontificia Universidad Javeriana
Campus Nappali 8 félévek Január 2020 Kolumbia Bogotá

A Pontificia Universidad Javeriana kommunikációs, nyelvi és információs doktora egy fejlett kutatási platform, interdiszciplináris jellegű, a kommunikáció, a nyelvek és az információk összefolyásánál. A munka három területe táplálja a programot: Kommunikáció, nyelvek és interkulturálisság; Információ, technológia és társadalom, valamint a média, a kommunikáció és a nyelvek társadalomtörténeti tanulmányai. Kritikus és történelmi szempontból foglalkozik a nagy komplexitású és társadalmi jelentőséggel bíró problémákkal, amelyek a társadalom erősen közvetítették a technológiát és a kommunikáció, a nyelvek és az információ kulturális sokszínűséggel való mély behatolását. A társadalomtudományok korszerű kutatási módszereinek szilárd és változatos képzését kínálja. A doktori értekezés modalitását vizsgálja a vizsgálat-létrehozás során.

PhD a fordításban

Lingnan University
Campus Nappali 30 - 72 hónap Kérj Információt Hongkong Tuen Mun

A Lingnan Fordítási Tanszéke Hongkong egyik legnagyobb szakembere, a kínai nyelvű világ egyik legjobb fordító tudósa. Régóta felismerték, mint egyik legnagyobb fordítási osztályok Nagy-Kínában.