PHDSTUDIES

2 Oktatási politika PhD Képzés Összevetése

A PhD a legmagasabb iskolai végzettség. A filozófia doktora. A programok széles skálájú tudományos területeken érhetők el. A pályázóknak egy értekezést, disszertációt vagy projektet kell benyújtaniuk, és meg kell védeniük munkájukat egy szakértői testület előtt.

Mi az a PhD az oktatáspolitikában? A legtöbb program lehetővé teszi a tanulók számára, hogy egyénre szabott tanfolyamot folytassanak, amely tükrözi sajátos érdeklődésüket az oktatáspolitikában. A kutatás és a tanfolyam jellemzően olyan témákra összpontosít, mint az oktatás szociológiája, a statisztikai elemzés, az esettanulmányok vizsgálata, a gyermekfejlesztés és az oktatáspolitika politikája és közgazdaságtana. A diploma megszerzéséhez a hallgatóknak meg kell adni egy lényeges minősítő okmányt, és egy értekezést el kell készíteniük egy oktatási kérdésről.

A doktori programok általában felkészítik a hallgatókat sok felbecsülhetetlen képességgel. Egy PhD az oktatási politika hajlamos segíteni az egyének jobban írott és szóbeli kommunikátorok. A diplomások szintén projektmenedzsmentet és szervezési készségeket fejleszthetnek. Mindannyian jónak tűnnek a folytatásban. A diákok még találhatják ezeket a készségeket is a személyes életük javára.

A PhD-t az oktatáspolitikai programokban a világ minden tájáról kínálják. Mivel a PhD-k sok független tanulmányt igényelnek, két program nem azonos, így a költségek ingadozhatnak. További információért forduljon az egyetemhez.

Az oktatáspolitika doktori fokozata előkészítheti az embert számos különböző munkahelyre az egyetemeken belül és azon kívül. Az egyének kereshetnek munkát postsecondary tanárként, iskolavezetőként vagy képzési vezetőként. Pályakezdők is keresni a pozíció, mint egy iskolaigazgató vagy oktatási kutató. Az oktatáson kívül lobbistára vagy az oktatási politikát befolyásoló kormányügynökségre lehet karriert találni.

Sok PhD az oktatási politika programok megtalálható online formátumban. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

2 Találatok Oktatási politika Filter

Ph.D. az iskoláztatásban

Nazarbayev University
PhD
<
Nappali
<
4 év
Angol
Campus

A Nazarbayev University Doktori Iskola Ph.D. A program ötvözi az intenzív tanfolyamokat, egy modult a partneri egyetemeken (a Cambridge-i Egyetemen vagy a Pennsylvaniai Egyete ...

Tovább

Filozófia doktora (Ph.D.) oktatási vezető, politika és jog

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School
PhD
<
Nappali
<
3&nbsp;-&nbsp;8 év
Angol
Campus

A Doktori Program Oktatási Vezetés, politika, és a törvény elkészíti a szakmai oktatók, hogy része legyen az élcsapat a huszonegyedik században. Ezek az oktatók lesznek ellátv ...

Tovább