Filter
PhD
Spanyolország A Coruña A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Oktatáspszichológia PhD Képzések Keresése 2019/2020 az Amerikai Egyesült A Coruña Spanyolországban

A legnépszerűbb doktori a doktori vagy PhD Ph.Ds és egyéb vizsgálati doktori felkészülés végzős hallgató, hogy indítson új terveket, hogy a közös tudásbázis a területen. Jelöltek és tulajdonosainak Ph.Ds gyakran keresik szakmák oktatók és kutatók, de sok is megy a különböző szerepeket a jótékonysági, az állami és a magánszektorban.

Spanyolország (spanyol: España) egy sokszínű ország megosztása az Ibériai-félszigeten és Portugália nyugati végén a Földközi-tenger. Spanyolország tekinthető egzotikus ország Európában, köszönhetően a barátságos lakói és nyugodt életmód. A szokásos időtartama az egyetemi kurzusok Spanyolországban 4 év, kivéve az orvosi és a kettős oklevelek, amelyek 6. Madrid és a Barcelona jól ismert városok világon a konyha, pezsgő éjszakai élet, és a világhírű folklór és ünnepségek.

Kérj Információt Oktatáspszichológia PhD-k az Amerikai Egyesült A Coruña Spanyolországban 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Oktatáspszichológia, A Coruña

Diplomák
Helyszín
Spanyolország
A Coruña
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Universidade da Coruña

A PhD program Pszichológiai, Egészségügyi tanulás és fejlesztés lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy jobban megértsük ezeket a kutatás és a legújabb fejleményekről. ... [+]

Bevezetés

A doktori program egyetemközi és a kutatók / egyetemek Coruña és Santiago de Compostela részt. A kutatók a számítógépükön / mint az egyetemek Barcelona, ​​Oviedo és Valencia, valamint az intézet Xerontolóxico Matia (INGEMA) is be vannak építve.

A program magában foglalja több mint 30 kutató / a és a körül forog a két kutatási irány:

A vonal kutatások Fejlődéslélektan és Oktatási B vonal Health Psychology.

A fő cél a program célja, hogy fejlessze a kutatási készségek a kapcsolódó területeken a két kutatási irány a javasolt és csapatok alkotják (pl.: Az adatbázis-kezelő és a dokumentum felülvizsgálatát, tervezése és végrehajtása során kísérleti tervek, pszichológiai vizsgálaton és az információgyűjtés minőségi és mennyiségi adatok elemzése, elkészítése és védelmi tudományos jelentések és multidiszciplináris csapatmunka a nemzeti és nemzetközi csoportok).... [-]

Spanyolország A Coruña
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 5 év
Campus
Bővebben magyarul