PHDSTUDIES

2 Oktatáspszichológia PhD Képzés Összevetése

A legmagasabb fokozat, amit kereshet az egyetemeken, egy PhD, más néven filozófiai doktor. A PhD számára végzett munka sokéves intenzív tanulmányt és kutatást igényel, de a munkaadók számára azt mutatja, hogy motivált és nagyon jól ismerkedő.

Mi az a PhD az oktatási pszichológiában? Ez a tanulmányi terület azt vizsgálja, hogy mire van szükség ahhoz, hogy a hallgatók sikeresek legyenek az iskolában, és hogy a pedagógusok megkönnyítsék ezt a célt. Egy PhD programban a fő cél az Ön számára a független kutatás, mint tanúsított szakértő know-how létrehozása. Minden iskolában ez a program többnyire kutatást foglal magában, csak néhány kurzus áll a folyamat elején. A befejezés függ a tézis bemutatásától és védelmezésétől.

Az oktatási pszichológia doktori programjában szerepet játszó képességek közé tartozik az arckifejezés értelmezése, a társadalmi érzékenység és az olvasási megértés. Az arckifejezések ismerete és a társadalmi környezetben érzékeny kérdésekkel kapcsolatos tudatosság könnyebbé teheti a kapcsolatokat. Az olvasási megértés hasznos a szerződések megértésében otthon vagy más tárgyak megvásárlásakor.

A doktorandusz költsége attól függ, hogy az iskola milyen iskolába jár, mennyi ideig jár el, és hogy lehet-e olyan finanszírozáson kívül, mint pl. Ösztöndíj vagy ösztöndíj. Bizonyos költségek, amelyekre figyelni kell, tartalmazzák a tandíjat, a regisztrálást és a könyveket.

A PhD az oktatási pszichológia, akkor folytathatja a kutatás, vagy keresni a foglalkoztatás, mint az iskola pszichológus. Megfontolhatja a magániskolák, az állami iskolák, a felsőoktatási intézmények vagy az iskolai körzetek munkáját. A pszichológia egy része ebben az oklevél programban alkalmazható az oktatáson kívüli területekre, így például a rendőrpszichológus és az általános vagy klinikai pszichológus is lehetnek lehetőségek.

Mikor átnézed az ilyen mértékű iskolákat, gondolkodj azon, hogy hol akarsz tanulni, és mennyi ideig. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

2 Találatok Oktatáspszichológia Filter

PhD az oktatási pszichológiában

Charles University Faculty of Education
PhD
<
Nappali
<
4 év
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

A Ph.D. Az oktatási pszichológia tanulmányai az oktatási pszichológia tudományos kutatási munkáját képezik, azaz az oktatási témákban alkalmazott pszichológiában. A tanulmányo ...

Tovább

Hivatalos doktori program pszichológiai fejlődés, tanulás és az egészség

Universidade da Coruña
PhD
<
Nappali
<
Részidős
<
3&nbsp;-&nbsp;5 év
Spanyol
Campus

A PhD program Pszichológiai, Egészségügyi tanulás és fejlesztés lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy jobban megértsük ezeket a kutatás és a legújabb fejleményekről. Ezek ...

Tovább