$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Orosz PhD Képzés Összevetése

A PhD többéves elkötelezettséget és kutatást jelent. Ez a fejlettségi fok érhető el, miután befejezte a Bachelor 's vagy Master ' s. Egyes programok lehetnek olyan rövidek, mint három év, mások pedig hosszabbak. Azt mondta, mi az oroszban PhD? Ez a fejlettségi szint megköveteli az orosz nyelv és a kultúra alapvető ismereteit, ezért közös előfeltétel egy orosz tan… Tovább

A PhD többéves elkötelezettséget és kutatást jelent. Ez a fejlettségi fok érhető el, miután befejezte a Bachelor 's vagy Master ' s. Egyes programok lehetnek olyan rövidek, mint három év, mások pedig hosszabbak.

Azt mondta, mi az oroszban PhD? Ez a fejlettségi szint megköveteli az orosz nyelv és a kultúra alapvető ismereteit, ezért közös előfeltétel egy orosz tantárgyban, mint például az irodalomban, a nyelvben vagy a történelemben egy alapképzés vagy mesterképzés. Mint sok doktorjelölt, az idegen nyelvű doktori fokozat befejezése után doktori értekezést igényel. Ez betekintést nyújt a kutatásba és a jövőben is.

A doktori fokozat megszerzése közben megismerheti a kommunikációt, a szervezést és a kulturális érzékenységet. A különböző kultúrákra érzékenyek segítenek az új emberekkel való találkozás vagy utazás közben, ahogyan a kommunikáció is. A szervezet kulcsfontosságú a diploma elvégzéséhez és más összetett feladatokban is hasznos.

A PhD megszerzésének költségeinek meghatározása érdekében tájékozódjon arról, hogy mennyi pénzügyi támogatásra jogosult. Ez segíthet enyhíteni az olyan költségeket, mint a könyvek, szállás és tanfolyamok. Ezek a költségek az iskolák között változhatnak, ezért közvetlenül kapcsolatba lépjen az iskolával, hogy megtudja az aktuális tandíjat és díjakat.

Miután PhD-t szerzett oroszul, megkérdezheti, hogy milyen munkát végezhet. Ez attól függ, hogy hol választottad a tanulmányait idegen nyelveként. A PhD ritkán szól a folyékonyságról. Azok számára, akik a történelemre vagy az antropológiára koncentrálnak, a pedagógiai karrier lehet az út. Azonban az orosz kultúrában és népben való összpontosítás, talán egy bevándorló ügyvéd vagy nemzetközi üzleti fordító vagy nagykövet lenne megfelelőbb.

Számos iskola szerte a világon orosz nyelvtudást kínál. Ha azt szeretné, hogy szabadon élhessen bárhol a diploma elvégzése közben, keresse az iskolákat online programokkal. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
University of Southern California
Dél-Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok

A szláv nyelvek és irodalmak doktori címe célja, hogy felkészítse a hallgatókat az egyetemi szintű oktatási és ösztöndíjpályára. Alapos megalapozást nyújt az orosz irodalom- é ... +

A szláv nyelvek és irodalmak doktori címe célja, hogy felkészítse a hallgatókat az egyetemi szintű oktatási és ösztöndíjpályára. Alapos megalapozást nyújt az orosz irodalom- és kultúrtörténetben, valamint a szakterület aktuális elméleti perspektívájában. -
PhD
Angol
szept. 2022