Filter
PhD
Irán Tehran A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Neveléstan PhD Képzések Keresése 2019/2020 in Tehran Iránban

A PhD vagy Doctor of Philosophy egy posztgraduális tudományos fokozat által odaítélt egyetemeken. Ha valaki eléri a PhD ő is gyakran nevezik az orvos.

A posztgraduális diplomát oktatás tanfolyam, amely megnyitja a karrier, mint a szakmai. Az oktatásban, a PhD lesz a kutatás és szakmai fókusza. Ez teszi a tanfolyam nagyon fontos, hogy mindazok akik készségek és a minőségi oktatás a képzés a karrier sorban. A felajánlott globálisan elismert egyetemek.

Irán vagy Perzsia, hivatalosan az Iráni Iszlám Köztársaság, az ország Nyugat-Ázsiában. Irán határolja északon Örményország, Azerbajdzsán és Türkmenisztán.Az Webometrics Ranking of World egyetemek, a felső szintű egyetem az országban a University of Tehran (468. világszerte)

A főváros, Irán, Teherán híres virágzó üzleti és előrelépési lehetőségeit platformokon. Ezért az egyetemek, mint a University of Tehran elkötelezett amellett, hogy a legjobb oktatás, hogy felkészüljenek a fiatalok a fejlődő világ számára.

Kérj Információt Neveléstan Doktori Diplomák in Tehran Iránban 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Neveléstan, Tehran

Diplomák
Helyszín
Irán
Tehran
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
University of Tehran, Kish International Campus

A TEFL PhD programja azoknak a diákoknak szól, akik hajlandóak pedagógiai ismereteiket előmozdítani az angol nyelvtanításban, a kutatási módszertanokban, az interkulturál ... [+]

Bevezetés:

A TEFL PhD programja azoknak a diákoknak szól, akik hajlandóak pedagógiai ismereteiket előmozdítani az angol nyelvtanításban, a kutatási módszertanokban, az interkulturális kommunikációban és az oktatási alapokban. A PhD program szakmai fejlődést kínál a diákok számára, és felkészíti őket, hogy kutatóként és vezető szerepet töltsön be az angol nyelvtanításban. A PhD hallgatók tapasztalatokat és megértést szereznek olyan területeken, mint például; második nyelv elsajátítása, második nyelvű olvasás és írás, nyelvi szocializáció, nyelv és identitás, második nyelvvizsga, diskurzuselemzés, kritikus alkalmazott nyelvészet és kutatási módszerek.... [-]

Irán Tehran
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul