Filter
PhD
Mexikó Aguascalientes Aguascalientes A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Neveléstan PhD Képzések Keresése 2019/2020 in Aguascalientes Mexikóban

El kell érni két dolgot, amikor megszerezte a PhD. Először is meg kell érteni, az adott tárgy alaposan. Másodszor, egy széles körben kell ismereteket a témában.

Az oktatás az a folyamat, mely során valamilyen formában tudásra lehet szert tenni, legyen szó értékrendekről, szokásokról vagy készségekről. Az ember sokféle formában tanulhatnak. A módszerek között megtaláljuk a tanítást, a mesélést, a nyílt vitát, a képzést és a kutatást.  

Mexikó az egyik leglátogatottabb turisztikai ország a világon. Az ország mind a trópusi és mérsékelt égövi a diákok a legjobb időt itt. Ha szeretne tanulni a tanfolyam a Nemzeti Autonóm Egyetem Mexikó, ez lesz a ragyogó élet sok szórakozás az országban is.

Az egyik legnépesebb városa Mexikóban, Aguscalientes ismert a nemzetközi egyetemeken. Oktatási intézmények, mint az Universidad Autónoma de Aguascalientes kapcsolt különböző nemzetközi egyetemekkel, és ismert, hogy gyönyörű egyetemen.

Kérj Információt Neveléstan PhD-k in Aguascalientes Mexikóban 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Neveléstan, Aguascalientes

Diplomák
Helyszín
Mexikó
Aguascalientes
Aguascalientes
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Universidad Autonoma de Aguascalientes

Doktori Oktatáskutató kínál három sornyi termelés és ismeretek alkalmazását (LAGC). Ennek részeként a kutatási irány doktori hallgatók fejlesszék eredeti kutatási projekt ... [+]

Doktori Oktatáskutató kínál három sornyi termelés és ismeretek alkalmazását (LAGC):

Vonal Oktatási értékelése az alapfokú oktatás. Intézmények és szereplők vonalak Közép- és felsőoktatásban. Vonal alapvető szellemi és tudományos ismeretek Média és felsőoktatásban.

Ennek részeként a kutatási irány doktori hallgatók fejlesszék eredeti kutatási projektek, amelyekhez hozzájárulás az ismeretek és / vagy a megértés a vonatkozó oktatási problémák. Ez egy fejlett és kritikai megértése a Genesis, szerkezetét és problémák a fejlesztés a nemzeti oktatási rendszer és oktatáspolitika Mexikóban magukat, és a nemzetközi viszonylatban.

Általános célkitűzés ... [-]
Mexikó Aguascalientes
Július 2020
Spanyol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul