PHDSTUDIES

A Legjobb Doktori Képzés Keresése Peruban 2021

Peru már rajz érkező turisták a világ minden tájáról, és egyre több diák választja Peru posztgraduális képzés. Van valami mindenki számára Peruban, többek között az ősi romok, havas hegyek tetőzött, homokdűnék, vulkánok, múzeumok, gyönyörű tengerpart, dinamikus városok, kiváló ételek, és a kultúra számtalan hatás. A PhD Peruban bizonyítani tudja, hogy egy igazán élvezetes és tanulságos élmény.

PhD Peru programok célja iránt érdeklődő diákok folytató pályára az egyetemek, a kutatás, illetve az ipar. PhD Peru programok megkövetelik a diákok, hogy a szükséges végzettsége, tapasztalata, előfeltételek az egyes programok, valamint a készségek és kompetenciák kritikusan gondolkodni és önállóan. A diákok folytat PhD Peruban is, felügyelete alatt szakértő oktatók, kutatásokat folytat egy speciális téma az a mező, és sikeresen befejezni és megvédeni egy értekezés.

Tudjon meg többet a PhD Peruban keres a programok alatt, és lehet találni a következő lépés a tudományos és szakmai karrierjét!

 

Találat Filter

Doktori fokozat a közigazgatásban

Universidad de San Martín de Porres
PhD
DBA
márc. 2022
<
Nappali
Spanyol
Campus

A menedzsment tudományok és a gazdaság különböző ágazatainak ismereteinek modelljeiben és paradigmáiból származó folyamatos változás vezet a szakemberek, a tanácsadók és a kut ...

Tovább