PHDSTUDIES

Polgári repülés PhD Képzés Összevetése

A PhD a legmagasabb fokú, amit egy adott témában elérhet. A háttértől függően négy és hét év között lehet befejezni, és bizonyos témák még hosszabb ideig tartanak.

Pontosabban, mi a PhD a polgári repülésben? Ez a diplomák célja a kognitív kutatási készségek megragadása a repülés területén. Ezen a területen néhány alfejezet van, beleértve a műveleteket, a repülésbiztonságot, az emberi tényezőket és az interdiszciplináris területeket. Ezeknek az almezőknek a technikai jellegéből adódóan a légiközlekedési doktori fokozat több munkát igényel, mint a legtöbbet, általában két vagy több kurzuson. A kutatást és a tanfolyamot szorosan figyelemmel kíséri egy tanácsadó, aki segíteni fog Önnek egy tézis témában.

Ebben a doktori programban hasznos lehet a mindennapi életben hasznos tudás. Ezek közé tartozik a szervezet, a speciális tudatosság és az elszántság. Ezekkel a képességekkel időt takaríthat meg, jobban tudhatja a lehetséges ütközéseket, és mind az energia, mind a meghajtó összetett problémák megoldására.

A PhD-re vonatkozó költségvetés megköveteli, hogy tudja, milyen pénzügyi támogatást kereshet. Mivel ez az oklevél teljes munkaidős tanulmányt igényel, lehetetlen egyszerre munkát vállalni. Egy ösztöndíj vagy ösztöndíj segíthet a könyvköltségek, a tandíj és egyéb díjak fedezésében.

A PhD, akkor magasan képzett és tájékozott számos munkahelyen belül a repülés. Gyakori, hogy folytatják a kutatást a PhD befejezése után, akár egy kutatási és fejlesztési csapat részeként, akár az egyetemeken belül. Néhány munkakört az iparágban kereshet, beleértve a repülőtéri műveletek koordinátora, a repülési projektmenedzser, a felsőmérnök és a személyzet mérnöke. A PhD megszerzése hasznos lehet egy promóció vagy emelés megszerzésében is a jelenlegi munkájában.

Számos olyan iskola van, amely PhD-t kínál a polgári repülésben, így szűkítheti keresését azzal, hogy figyelembe veszi a legfontosabb tényezőket. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

1 Találatok Polgári repülés Filter

PhD repülés

Singapore Aviation Academy
PhD
<
Nappali
<
3&nbsp;-&nbsp;7 év
Angol
Campus

A PhD Aviation célja, hogy felkészítse Önt a kognitív kutatási készségek szükségesek, hogy megoldja az akut problémák a légi közlekedés területén, és előre a fegyelem. A PhD p ...

Tovább