Keystone logo

9 PhD Programok ban ben Politika 2024

Szűrők

Szűrők

  • PhD
  • Társadalomtudományok
  • Politológia tudomány
  • Politika
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (9)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

PhD Programok ban ben Politika

A különböző területeken és témákban elérhető, a filozófiai doktor (PhD) a csúcsteljesítmény az akadémiai világban. Megmutatja egy kiterjedt kutatást egy adott témában, kiegészítve egy olyan disszertációval, amely valamilyen hozzájárulást kínál a térségnek, és egyes területeken nyithat ajtókat egy karrierhez.

Mi a PhD a politikában? Ez a felsőoktatás olyan felsőoktatást kínál, amely felkészíti a hallgatókat a nemzetközi jog, a politikai módszerek, az ideológiák és a politikai filozófia terén. A program résztvevői általában megismerik a nemzetközi kapcsolatok alapjait és a világ politikai táját. A diákok választhatják, hogy a kutatásokat széles témakörökre összpontosítják, beleértve a politikai elméletet és a nemzetközi kapcsolatokat, vagy mélyebbre és szakosodva az ázsiai és a csendes-óceáni kapcsolatokra.

A PhD-val a politikában az egyének lehetőséget kapnak arra, hogy terepmunkát végezzenek a tanulmányi területükön, ami tartós kapcsolatokat eredményezhet a jövőbeli karrierje számára. Lehetőség van arra is, hogy tanulási tapasztalatokat szerezzenek a tanulás, valamint a kutatási és prezentációs készségek mellett.

Attól függően, hogy az intézmény, a költségek egy PhD a politika változik, és általában három évig tart. A hallgatóknak mindig meg kell vizsgálniuk az általuk választott iskolát és programot, hogy biztosítsák, hogy helyes nekik.

A PhD-val a Politikában az egyénnek sok karrierlehetősége van előttük. Ez a fajta képzettség tökéletesen felállítható az egyetemi szinten való tanításhoz, és a tanítási tapasztalat a program során az egyéneknek már van tapasztalata. Más lehetőségek közé tartozik a külföldi diplomáciai irodákban szerte a világon, emberi jogi ügyvédként vagy PR-szakemberként. Ez a fokozat mind a politikai arénában, mind pedig a jogi színtéren nyitja meg kapuit, és több lehetőséget kínál a nemzetközi jog vagy kormányzati törvények iránt érdeklődők számára.

Számos lehetőség áll rendelkezésre a hallgatók számára, akik PhD-t szeretne szerezni a politikában. Az online programok sok ember számára kényelmes megoldás, de vannak olyan intézmények is, amelyek a világon választhatnak. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.