PHDSTUDIES

3 Archeológia PhD Képzés Összevetése

A Doctor of Philosophy egyik legmagasabb fokozatot nyerte meg sok egyetem. A doktori program összpontosít széles körű témák a tudományok, művészetek, humán, műszaki vagy matematika. Meg lehet venni 5-6 év alatt fejezik be a PhD.
Mi a PhD régészet? Ez a program a tanulmány áttekinti a hasznosítás, értelmezése és elemzése anyag maradt a történelemből. A diákok többet megtudni a tudományos módszerek, mivel teljes mértékben. A legtöbb programnak van a hangsúly a nemzetközi kapcsolatok, ezért a tanulás egy második vagy harmadik nyelvet is része a programnak. Egyes programok megkövetelhetik, hogy a diákok egy teljes dolgozat. A szükséges tanfolyamokat doktori fokozatot a régészet tartalmazhat világ régészet, a kortárs elmélet régészeti, tudományos módszerek a régészetben és a régészeti etika.
Ez a fajta vizsgálat hasznos, mert így a diákok a készségek és bizalom szükséges a sikerhez a szakmai világban a régészet. Diplomások is kap növekedését fizetést vagy hozzáférést biztosít az új munkalehetőségek befejezésekor.
Nincs univerzális szám a költségek egy PhD. Tandíj függhet a helyét az iskola, a tanfolyamok száma egy diák vesz szemeszterenként, és a mérete az egyetem. A hallgatók képesek lehetnek kap egy becslést a kapcsolatot az iskolák érdekli őket a részvétel.
A legtöbb diák használja a PhD Régészeti be a tudományos vagy kutatási életben. Azonban lehetnek más lehetőségek is rendelkezésre állnak. Például a kormányzati pozíciók kulturális erőforrás menedzserek lehet szükség megértése az emberi történelem. Még néhány vállalkozás szeretné felvenni kulturális erőforrás menedzsment szakértő. Néhány diák is tovább dolgozni a művészeti múzeumi kurátorok, restaurátorok vagy gyűjtemények vezetők.A pontos munka diákok általában attól függ, korábbi szakmai tapasztalat.
Miután megtalálta a program, amely segít a célok elérése, meg kell alkalmazni. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

3 Találatok Archeológia Filter

Kutatási fokozatok (MPhil / PhD) a művészettörténetben és / vagy a régészetben

SOAS University of London
Mester
PhD
28 szept. 2020
<
Nappali
<
Részidős
<
4 év
30 jún. 2020
Angol
Campus

Noha a kutatói fokozatnak személyesen nagyon kifizetődőnek kell lennie, ez egy komoly és néha intenzív vállalkozás is. A jelenlegi rendszer szerint a nappali tagozatos doktora ...

Tovább

PhD az egyiptológia

Charles University Faculty of Arts
PhD
<
Nappali
<
4 év
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

A Ph.D. a végzősnek mélyreható elméleti ismeretei vannak az egyiptológia valamennyi fő területén, és részletes áttekintése és naprakész ismerete a kutatás jelenlegi helyzetérő ...

Tovább

PhD a régészetben

The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology
PhD
<
Nappali
<
Részidős
<
3&nbsp;-&nbsp;6 év
Angol
Campus

A PhD in archeology kínál lehetőséget arra, hogy tanulmányozza a régészetet haladó szinten független kutatáson keresztül. A régészet témakörében széles körű kutatási felügyele ...

Tovább