PHDSTUDIES

Rendszermérnök Doktori Diplomák Összevetése Egyesült Arab Emírségekben 2021

A PhD doktori fokozattal rendelkeznek, külön úgynevezett "Doctor of Philosophy " mértékben. Ez félrevezető, mert PhD tulajdonosai nem feltétlenül filozófus (kivéve, ha a szerzett diplomát filozófia!). Igaz, PhD címzettek képesek részt gondolatkísérletek, ezért a problémák, és a problémák megoldása kifinomult módon.

A rendszermérnöki program számos iparág számára megoldást jelenthet az új folyamatok koncepcióira, kialakítására és architektúrájára. A módszereket, koncepciókat, eszközöket, technikákat és iparági szabványokat gyakran tanulmányozzák a rendszertechnikában, ami potenciális vezetési vagy technikai pályát eredményez a rendszerek kialakításában és beültetésében.

Az Egyesült Arab Emírségek a szövetség hét Emírségek keleti oldalán az Arab-félsziget, a bejáratnál, hogy a Perzsa-öbölben. Sok a munka erő az Egyesült Arab Emírségekben a külföldi külföldiek - így az ország 's lakosságának smink, hogy ilyen változatos, Emirati polgárok, hogy a kisebbség a saját országukban.

A Legjobb Rendszermérnök Doktori Képzések Egyesült Arab Emírségekben 2021

1 Találatok Rendszermérnök, Egyesült Arab Emírségek Filter

PhD mérnök - Mérnöki rendszerek menedzsment (PhD ESM)

American University of Sharjah
PhD
<
Nappali
<
4 év
Angol
Campus

A PhD in Engineering - Engineering Systems Management (PhD ESM) segít előállítani a következő generációs vezető tudósok és iparági szakértők különböző területein ESM. ...

Tovább