Filter
PhD
Portugália A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Social Sustainability Studies Doktori Diplomák Összevetése Portugáliában 2019

El kell érni két dolgot, amikor megszerezte a PhD. Először is meg kell érteni, az adott tárgy alaposan. Másodszor, egy széles körben kell ismereteket a témában.

A társadalmi fenntarthatósági osztályok tipikusan tanulmányozzák a különböző tudományágakból származó fogalmak használatát, hogy értékelhessék az emberek számára kiemelkedő különböző különböző tendenciák fenntarthatóságát. Az osztályok gyakran foglalkoznak olyan kérdésekkel, mint az etika, a társadalmi mozgalmak, a környezet, a politika és a területfejlesztés.

Portugália egyik legmelegebb európai országokban. Egyetemi programok nagyon kedvező. Valójában Portugália egyik legalacsonyabb megélhetési költségeket a diákok számára. Élvezze a nagy strandok Algarve, vagy a régi szárny a történelem a főváros Lisszabon.

A Legjobb Social Sustainability Studies Doktori Képzések Portugáliában 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Social Sustainability Studies, Portugália

Diplomák
Helyszín
Portugália
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
University of Minho - School of Engineering

A fő cél a doktori programban a fenntartható épített környezet célja, hogy egy integrált megközelítés ebben a témában, amely fázisai: tervezés, építési anyagok és technol ... [+]

Doktori Program fenntartható épített környezet

Az épített környezet alakult ki, hogy keretet és lehetővé szinte minden emberi tevékenység. Ezzel párhuzamosan, a folyamatos bővítése vált egyre káros a természeti környezetet.

Az építőipari ágazat a becslések szerint 40% -a föld erőforrások felhasználása, és így döntő szerepet játszik abban, hogy a fenntarthatóság. Városfejlesztés különleges jelentőséget szélesebb összefüggésben a fenntarthatóság is, miközben a jelenlegi trendek azt jósolják, hogy a szám a városlakók folyamatosan emelkedik, elérve csaknem 5 milliárd 2030 a nagyvilág összesen 8,1 milliárd.

A fő cél a doktori program célja, hogy hozzon létre egy integrált megközelítése ebben a témában, amely fázisai: tervezés, építési anyagok és technológiák, élettartam értékelés és a tartósság, a rehabilitáció, az épület komfortját és az energiafelhasználás, az építőipar gazdaság és gazdálkodás, a fenntartható városi fejlődés és regeneráció.... [-]

Portugália Guimaraes
Október 2019
Nappali
6 félév
Campus
Bővebben magyarul