PHDSTUDIES.HU

5 Sustainability PhD Képzés Összevetése

A doktori fokozatot olyan egyének számára ítélik oda, akik a speciális tudás területén speciális ismeretekkel rendelkeznek. A diploma megszerzéséhez teljesen eredeti kutatáson alapuló értekezést kell kitölteni.

Mi a PhD a fenntarthatóságban? A fenntarthatóság az import növekvő ágazatává válik, és ez a program hangsúlyozza, hogy a résztvevőket a gyorsan romló környezeti, társadalmi és gazdasági környezetben ismertté kell tenni. A program célja, hogy jellemzően felkészítse a hallgatókat a szükséges ismeretekre, hogy pozitív hatást gyakoroljanak a környezetre, lehetővé téve számukra, hogy irányított kutatásokat folytassanak a fenntarthatóság, a megújuló erőforrások, az energia, a műszaki és a technológia területén. A hallgatók a posztgraduális oktatás nagy részét a fenntartható politikai döntéshozatal társadalomra gyakorolt ​​hatásainak tanulmányozására lehet fordítani.

A fenntarthatósági végzettséggel rendelkező személyek sok kívánatos készséggel és tulajdonsággal rendelkezhetnek, beleértve az összetett globális kérdések elemzésére való képességet, tájékozott döntéseket hozhatnak a bolygó sorsát illetően, és könnyen érthető módon tudják kommunikálni a bonyolult kérdéseket. Mindezek a készségek jól szolgálhatnak a diplomások számára minden olyan iparágban, amelyet belépnek.

A PhD költsége számos tényezőtől függ, amelyek közül a két legnagyobb a helyszín és a program időtartama. Az érdekelt egyéneknek az alkalmazásuk előtt meg kell tennie a kutatást.

Mivel a fenntarthatóság fontosabb, mint valaha, a diplomások azt találhatják, hogy sok izgalmas karrierlehetőségük van előttük. Az egyének munkát találhatnak a kormány, a zöld, az energia, a gyártás és a magánszektorban, mint kémiai mérnökök, fenntarthatósági vezetők, energiagazdálkodók, petrologisták, napenergia mérnökök, akvaristák, vízkutató mérnökök, talajvédelmi technikusok és még sok más. A diplomások munkát végezhetnek jó hírű kutatóközpontokban, és részt vesznek olyan termékek és szolgáltatások létrehozásában, amelyek nem pusztító folyamatokat használnak, a dolgozók biztonságos és fenntartható gyakorlatát, valamint a természeti és megújuló erőforrások megőrzését.

Ha egy személy úgy dönt, hogy folytatja tanulmányait, a helyszíntől és a költségvetéstől függ. Az online tanfolyamok kényelmesek a diákok számára, akik iskolába járva dolgozniuk kell. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

5 Találatok Sustainability Filter

Nemzetközi PhD A menedzsment - innováció, a fenntarthatóság és az egészségügyi

Scuola Superiore Sant'Anna
Campus Nappali 3 év October 2019 Olaszország Pisa L'Aquila + 1 további

A Nemzetközi Ph.D. Menedzsment két részre van osztva különböző tantervek: "Az innováció, a fenntarthatóság és egészségügy" és a "változás és komplexitás kezelése".

Ph.D. politikai program, az emberi jogok és a fenntarthatóság

Scuola Superiore Sant'Anna
Campus Nappali 3 év October 2019 Olaszország Pisa

A PhD Program "A politika, az emberi jogok és a fenntarthatóság" egy három éves lakossági program jellemző az interdiszciplináris megközelítés a témát, és a hangsúlyt helyezni jelenlegi problémák meghatározása védelmét és az emberi jogok előmozdítását.

Phd ökoszisztéma-biológia és fenntarthatóság

Queen's University Belfast
Campus Nappali Részidős oktatás 3 év September 2019 Egyesült Királyság Belfast + 1 további

Az ökológia, az evolúció, a viselkedés és a környezetgazdaságtan kutatási klaszterének elsődleges célja az ökológia, a környezetgazdálkodás, a megőrzés, az akvakultúra, az állatok viselkedése, a molekuláris taxonómia és a molekuláris genetika alapvető és alkalmazott kérdései, különös tekintettel e szempontok közötti kapcsolatokra. A klaszter magas szintű kutatási tevékenységet folytat az akadémiai munkatársak, posztdoktori tudósok és posztgraduális kutató hallgatók számára. A klaszter magas szintű kutatási tevékenységet folytat az akadémiai munkatársak, posztdoktori tudósok és posztgraduális kutató hallgatók számára.

PhD fenntarthatóság

Rochester Institute of Technology (RIT)
Campus Nappali 3 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok Rochester

A Ph.D. program középpontjában a fenntartható termelési rendszerek - rendszerek létrehozása az áruk és szolgáltatások eljárások felhasználásával, melyek a következők: a nem szennyező; megőrzése az energia és a természeti erőforrások gazdaságilag megvalósítható; valamint a biztonságos és egészséges munkavállalók, a közösségek és a fogyasztók

A Rhodes Business School PhD Program

Rhodes Business School
Campus Nappali Részidős oktatás 2 - 5 év February 2020 Dél-afrikai Köztársaság Grahamstown + 1 további

A Nemzeti Képesítési Keretrendszer szerint a Doktori fokozat (General) képzéseket szervez az akadémiai karrier számára, és megköveteli, hogy egy jelölt elvégezhesse a tézisek csúcspontját.