PHDSTUDIES.HU

Sustainable Design PhD Képzés Összevetése

A PhD olyan felsőoktatási fokozat, amelyet olyan személyek végeznek, akik jobban meg akarják ismerni a választott területüket. A végzős hallgatóknak be kell fejezniük az eredeti kutatáson alapuló téziseket.

Mi a PhD a fenntartható tervezésben? Ahogy a gazdaság a mennyiségről a minőségre helyezi a hangsúlyt, egyre több fogyasztó kezd keresni a fenntartható üzleti gyakorlatokat. A fenntartható tervezés hatalmas része ennek, és a tanfolyam a program középpontjában a fenntarthatóság, mivel kapcsolódik a kémia, a biotudományok, a mérnöki és üzleti. A program résztvevõi kutatási, elméleti, technikai és vállalkozói készségeiket elsajátíthatják, és arra tanítják, hogyan használják fel ezeket a készségeket a fenntarthatóság bajnokságává.

A program végzősei dinamikus készségekkel rendelkeznek, amelyek magukban foglalhatják az innovatív gondolkodást, az elméleti megértést és a problémamegoldó képességeket. Mindezek a tulajdonságok bizonyítani tudják, hogy jól szolgálják őket szakmai és személyes életükben.

A PhD költsége drasztikusan változik az iskolából az iskolába és a helyszíntől a helyig. A diákok mennyit fizethetnek az oktatásához több tényezőtől függ, és a leendő hallgatót arra ösztönzik, hogy kutatást végezzenek az alkalmazás előtt.

Mivel a fenntarthatóság egyre növekvő érdeklődési terület, a program egyének azt találhatják, hogy sok izgalmas karrierlehetőség áll rendelkezésükre érettségi után. A diplomások találhatnak sikereket a gyártási, üzleti, tervezési és fejlesztési, kormányzati és zöld iparágakban. Bár a munkaköri leírások az iparágtól az iparig és a szervezetektől a szervezetig terjednek, a fokozatokban az ügyfelek környezetvédelmi vezetői, szakpolitikai fejlesztők, ügyfélfelügyelők, nemzetközi levelező asszisztensek, környezetvédelmi dokumentumok szakértői, tanácsadók és nyomozók válhatnak.

Egyre több iskola kínál a fokozatokat a fenntartható tervezés, beleértve az online tanfolyamok. Ha többet szeretne megtudni a rendelkezésre álló programokról, keressen rá az Ön programjára, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a lead űrlap kitöltésével.

1 Találatok Sustainable Design Filter

PhD a Tervezésben

SDS - The Sustainable Design School
Campus 3 év Szeptember 2019 Franciaország Nice

Ön lesz tanult, hogy tervező legyen a fenntartható innováció, és fejleszteni a szükséges készségeket vezetni a kreativitás egy multidiszciplináris csapat.