Filter
PhD
Nyugat-Európa A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Sustainable Infrastructure PhD Képzések Keresése Nyugat-Európa 2019

A legnépszerűbb doktori a doktori vagy PhD Ph.Ds és egyéb vizsgálati doktori felkészülés végzős hallgató, hogy indítson új terveket, hogy a közös tudásbázis a területen. Jelöltek és tulajdonosainak Ph.Ds gyakran keresik szakmák oktatók és kutatók, de sok is megy a különböző szerepeket a jótékonysági, az állami és a magánszektorban.

Az infrastruktúra olyan alapvető struktúrákat és szolgáltatásokat foglal magában, amelyek lehetővé teszik a társadalom létezését, mint például az épületek, az energia, a közlekedés, a víz és a hulladékgazdálkodás. A fenntartható infrastruktúra olyan elemeket kíván létrehozni és működtetni, amelyek nem károsítják a társadalmat vagy a környezetet.

Európában a hatodik legnagyobb kontinens, és magában 47 országban és válogatott függőségek, szigetek és területek. Ez által határolt a Földközi-tenger déli, Ázsiában a keleti és az Atlanti-óceán a nyugati.

Sustainable Infrastructure Doktori Diplomák Áttekintése Nyugat-Európa 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Sustainable Infrastructure, Nyugat-Európa

Diplomák
Helyszín
Nyugat-Európa
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
University of Minho - School of Engineering

A fő cél a doktori programban a fenntartható épített környezet célja, hogy egy integrált megközelítés ebben a témában, amely fázisai: tervezés, építési anyagok és technol ... [+]

Doktori Program fenntartható épített környezet

Az épített környezet alakult ki, hogy keretet és lehetővé szinte minden emberi tevékenység. Ezzel párhuzamosan, a folyamatos bővítése vált egyre káros a természeti környezetet.

Az építőipari ágazat a becslések szerint 40% -a föld erőforrások felhasználása, és így döntő szerepet játszik abban, hogy a fenntarthatóság. Városfejlesztés különleges jelentőséget szélesebb összefüggésben a fenntarthatóság is, miközben a jelenlegi trendek azt jósolják, hogy a szám a városlakók folyamatosan emelkedik, elérve csaknem 5 milliárd 2030 a nagyvilág összesen 8,1 milliárd.

A fő cél a doktori program célja, hogy hozzon létre egy integrált megközelítése ebben a témában, amely fázisai: tervezés, építési anyagok és technológiák, élettartam értékelés és a tartósság, a rehabilitáció, az épület komfortját és az energiafelhasználás, az építőipar gazdaság és gazdálkodás, a fenntartható városi fejlődés és regeneráció.... [-]

Portugália Guimaraes
Október 2019
Nappali
6 félév
Campus
Bővebben magyarul