PHDSTUDIES.HU

Számítógépes Művészet Doktori Diplomák

Számítógépes Művészet PhD Képzés Összevetése

A filozófia doktora vagy a doktori fokozat az egyik legmagasabb fokozat, amelyet a hallgató kereshet. A PhD-k számos tantárgyban rendelkezésre állnak, és egy intenzív egyéni tanulmányt tartalmaznak a diákok választása tárgyában. Ezek a programok általában két-három évig tartanak.

Mi a doktorandusz a számítógépes művészetben? A számítógépes művészetek tanulmányozása a képzőművészet egyedülálló és széles területe, amely a hagyományos művészeti tervezést ötvözi a számítógépek technológiáival és szoftverével. A tantárgyi kurzusok tartalmazhatnak számítógépes animációt, számítógépes programozást, grafikai tervezést és így tovább. Míg a doktori program ezen a területen nagyon ritka, maga a terület várhatóan tovább bővül évtizedekig. A számítógépes diákok választhatják a grafikák és az animáció, a szoftveres szakértelem, a storyboardozás, a művészettörténet stb. Koncentrációját.

A számítógépes mûvészeti végzettségû diákok többféle készséget nyerhetnek, amelyek számos karrierjükben segíthetnek nekik. Ezek a diákok nagyon jól működnek önállóan és erős szervezeti készséggel rendelkeznek. A diákok is szilárd tervezési és esztétikai érzést alakítanak ki.

A doktori fokozat költségét befolyásolja a programot kínáló egyetem típusa, ahol a program található, és mennyi időbe telik a program befejezése. A konkrét tandíj információk megismeréséhez a diákoknak fel kell venniük a kapcsolatot az iskola felvételi irodáival.

Rengeteg pályafutás társult a számítógépes mûvészeti végzettséggel, de fejlettségi fokozatot szerezve, például a doktorátus felkészítheti a tanulókat széles körû lehetõségekre. A doktori fokozat sok diákja akadémiai egyetemet folytat, és egyetemi tanárként tanít. Mások a művészeti galériák magas pozícióit célozzák meg, vagy művészeti szervezet igazgatójaként dolgozhatnak. Vannak olyan önfoglalkoztatási lehetőségek is, amelyek a diákok számára animátorok, grafikusok, webfejlesztők, játékfejlesztők és még sok más.

Számos egyetem világszerte doktori fokozatot kínál. A diákok akár meg is tanulhatják külföldön tanulni. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

1 Results in Számítógépes Művészet

PhD a Creative technológiákban

University of Portsmouth
Campus Nappali February 2020 Egyesült Királyság Portsmouth

A kreatív technológiák iskolája a kreatív területeket támogató új technológiák alkalmazásával foglalkozik. Ez magában foglalja a játékok tervezését és fejlesztését, animációt, videót és hangot, valamint egyéb alkalmazási területeket, például az egészségügyi ellátás vagy a biztonság.