$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Szabad művészet PhD Képzés Összevetése

A filozófia doktora (PhD) beszerzése az akadémiai világ egyik legnagyobb eredménye. Ez az oklevél feljogosítja a hallgatókat arra, hogy a választott területen vezető szerepet töltenek be, és gyakran több ajtót nyitnak karrierjükön. Mi a PhD a liberális művészetben? Ez az oklevél biztosítja a diákoknak az alapvető készségeket, amelyek a karrierlehetőségek széles skál… Tovább

A filozófia doktora (PhD) beszerzése az akadémiai világ egyik legnagyobb eredménye. Ez az oklevél feljogosítja a hallgatókat arra, hogy a választott területen vezető szerepet töltenek be, és gyakran több ajtót nyitnak karrierjükön.

Mi a PhD a liberális művészetben? Ez az oklevél biztosítja a diákoknak az alapvető készségeket, amelyek a karrierlehetőségek széles skálájához szükségesek, beleértve a kritikai gondolkodást, az elemző készségeket, a független kutatást és a prezentációs készségeket. Minden hallgatónak lehetősége nyílik arra, hogy szakértelmével és oktatási alapjával bővítse a különlegességek, mint például a művészetek és a humán tudományok, a társadalomtudományok, valamint a biológiai vagy fizikai tudományok terén. Bár a mértéke tág, a tanuló specifikus területét a tanuló határozza meg, ami egy koncentrált kutatási témát teremt az átfogó diplomával.

Miután befejezte a doktori fokozatot a Liberális Művészet fokozatban, az egyéneket fel lehet szerelni kritikus gondolkodási készségekkel, amelyeket akkor alkalmazhatnak karrierjükre, valamint az analitikus készségekkel. Az ezen a fokozaton dolgozó hallgatók jól átgondolt módszertani és elméleti keretekhez juthatnak kutatási készségeik alkalmazására, ami a munkaerő számára előnyös készség.

A Liberális Művészetek Doktori Iskolájának időtartama általában három-négy év, az egyetemtől függően változó költséggel. Javasolt, hogy az egyéni kutatást az iskola és a program felajánlotta annak biztosítása érdekében, hogy a megfelelő illeszkedés.

A PhD-t a Liberális Művészetek terén számos lehetőség közül választhatnak a különböző területeken. Bár a bölcsészettudományok széles körűek, a szakemberek segíthetnek a nagyobb munkahelyi promóciók megvalósításában. Ami a pályafutást illeti, sok diák egyetemi vagy iskolai tanárok, marketing menedzserek, újságírók vagy könyvek, újságírók, könyvtárosok, köztisztviselők, tolmácsok vagy fordítók, levéltárosok vagy kurátorok, vagy humán erőforrás szakemberek válnak egyetemre. Ezek csak egy maroknyi lehetőség közül választhatnak.

A liberális művészetek doktora bővítheti karrierlehetőségét, és új ajtókat nyithat meg. További erőforrásokért keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával az űrlap kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Avondale College of Higher Education
Cooranbong, Ausztrália +1 Több

A doktori (PhD) egy teljes, önálló mértékben, hogy egy nemzetközileg elismert doktori fokozat. Úgy tervezték, a diákok fejlesztésére fejlett készségek végző független és tartó ... +

A doktori (PhD) egy teljes, önálló mértékben, hogy egy nemzetközileg elismert doktori fokozat. Úgy tervezték, a diákok fejlesztésére fejlett készségek végző független és tartós kutatás. -
PhD PhD
Nappali
Részidős
3 - 4 év
Angol
Campus
On-line