29 PhD Programok ban ben Szakmai tanulmányok 2024

PhD Programok ban ben Szakmai tanulmányok 2024Filter
    • Be'er Sheva, Izrael
    • Sde Boker, Izrael

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Természettudományi Kar folyamatosan törekszik hallgatói létszámának és színvonalának növelésére, a képzési területek folyamatos fejlesztésére, hogy lépést tartson a társadalmi igényekkel, és megőrizze oktatásának kiválóságát. Ezenkívül a Kar ösztönzi a közösséggel való interakciót azáltal, hogy megkísérli erősíteni kapcsolatait az iparral és a nemzeti oktatási rendszerrel.

    • Tlaquepaque, Mexikó

    Teljes idő

    6 félévben

    Az egyetemen

    Spanyol

    Az ITESO mérnöki tudományok doktori címe elősegíti azoknak a mérnököknek a képzését, akik kutatási projekteket dolgoznak ki az iparral, a régió tudományos-technológiai kapacitásának növelése, a gazdasági fejlődés, a foglalkoztatási lehetőségek, a szociális jólét és a fenntarthatóság elősegítése érdekében.

    • Camerino, Olaszország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol, Olasz

    Terület: Jogi és szociális tudományok

    • Riga, Lettország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A PhD program célja olyan kutatók és oktatók, valamint szakemberek felkészítése alkalmazott kutatásra, közgazdaságtanra vagy államigazgatásra, akik tudása, készségei és kompetenciái megfelelnek a nemzetközileg is fennálló követelményeknek, figyelembe véve a lett munkaerőpiac igényeit.

    • Ottawa, Kanada

    Teljes idő

    6 évek

    Az egyetemen

    Angol, Francia

    Saint Paul University humán, teológiai, filozófiai és kánonjogi karán keresztül PhD -t kínál a kortárs társadalmi kérdések interdiszciplináris kutatásában. Ezt a diplomát a Saint Paul University és az Ottawai Egyetem szenátusai közösen adják át a köztük lévő szövetségi megállapodás feltételei szerint. Az interdiszciplináris kutatási doktori fokozat reflexiót biztosít a kortárs társadalmi kérdések megértésének növeléséhez, figyelembe véve a négy részt vevő kar diplomás tudományágainak meglátásait.

    • Kaunas, Litvánia

    Teljes idő, Részidő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A neveléstudományi doktori képzésre jelentkezők felvétele nyílt pályázat útján a választott szakdolgozati témának megfelelően minden egyes doktori képzési jogot elnyert doktori intézménybe külön-külön történik.A pályázók legfeljebb két különböző szakdolgozati témára jelentkezhetnek.

    • Johannesburg, Dél-afrikai Köztársaság

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A program célja, hogy lehetővé tegye a jelöltek számára a legfejlettebb tudományos szintű kutatások elvégzését, amelyek a dolgozat benyújtásával, értékelésével és elfogadásával járnak. A jelöltnek bizonyítania kell a magas szintű kutatási képességeket, és jelentős és eredeti tudományos hozzájárulást kell nyújtania a művészet és / vagy a design határainál. Bizonyos esetekben a kreatív alkotások, például a tervezett tárgyak, nyilvános előadások, nyilvános kiállítások vagy más gyakorlati alapú eredmények a kutatási követelmények részleges teljesítését jelenthetik.

    • Madrid, Spanyolország
    • Alcorcón, Spanyolország
    • + 3 more

    Teljes idő, Részidő

    3 évek

    Az egyetemen

    Spanyol

    A társadalom- és jogtudományi fokozatot szerzett diplomások doktori képzésének szükségessége mind a tudományos, mind a szakmai területen megvédésre kerül, ahol megerősítik a kutatások és az ismeretek, technikák és módszerek terén való előrehaladás szükségességét, ez a képzés a doktori képzés fő útja. a kutatók képzéséről.

    • Stirling, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    36 hónapok

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    Legyen vezető a szakterületén az alkalmazott társadalomtudományi kutatásban szerzett professzionális doktori fokozattal. Folytassa a munkát, amíg tanul, és felbecsülhetetlen értékű szakértelemmel szerez diplomát.

    • Surabaya, Indonézia

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Fisip UNAIR társadalomtudományi doktori programja számos érdeklődési körrel rendelkezik, nevezetesen szociológia, antropológia, nemzetközi kapcsolatok, kommunikáció, államigazgatás és digitális társadalom. 2019 óta a FISIP UNAIR Társadalomtudományi Doktori Program Kutatási Programot szervez, amely a kutatást helyezi előtérbe, mint fő tevékenységet, és az akadémiai tevékenységeket önállóan, világos és összefüggő külsővel végzik. A doktori program résztvevőinek felvételét követően tájékoztatást kapnak a módszertan, az elmélet, a filozófia, az írásmódszerek és a tudományos információk írása, mint a tudományos publikáció eszköze témakörében.

    • Hong Kong, Hongkong

    Teljes idő, Részidő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Ph.D. a Társadalomtudományban olyan diákokat készít elő, akik a társadalom, a közgazdaságtan vagy a gazdaság ügyeit érintő széleskörűen megfogalmazott akadémiai karriert, politikai kutatásokat vagy tanácsadást kívánják folytatni. Mint az MPhil hallgatók, Ph.D. a hallgatók doktori tanácsadói feladatot kapnak, és egy posztgraduális hallgatóval rendelkeznek, amely a tanítás / kutatási segítségnyújtás felelősségi körébe tartozik.

  • Teljes idő

    Az egyetemen

    Spanyol

    Az AELA – Associação Educacional Latino Americana és az Universidad Nacional de Córdoba által fenntartott ISPED teljesen exkluzív és differenciált tanfolyamot kínál a jog területén dolgozó szakemberek számára a doktori képzésre vágyók számára. Ez a Stricto Sensu Jog- és Társadalomtudományi Doktori Program, dinamikus, teljes és világszerte elismert.

    • Bond University, Queensland, Australia, Ausztrália

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    A Doctor of Philosophy biztosít a kutatási szakértelem, valamint átváltható szaktudás, elkészíti Önnek a tanulmányi és végrehajtó pályára az egyetemek, a kutatás és az ipar.

    • Butte, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    Ph.D. Program Anyagtudományi - Egy kollaboratív, interdiszciplináris program a Montana Egyetem-Missoula és Montana State University-Bozeman. Kutatási különlegességek közé bioanyagokkal; elektronikus, fotonikus és mágneses (EPM) anyagok; anyagok energiatároló, átalakítása és megőrzése; és anyagok előállítására, feldolgozására és gyártására.

    • Toowoomba, Ausztrália
    • Springfield, Ausztrália
    • + 2 more

    Teljes idő, Részidő

    3 évek

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    A filozófia doktora (PhD) valamennyi tanulmányi területen elérhető kutatási fokozat, amely biztosítja a készségeket, hogy hatékony kutató lehessen a korábban tanulmányozott tudományágban. A filozófiai doktor vállalkozásával kiterjedt szellemi szabadsága lesz, hogy eredeti és jelentõs mértékben hozzájárulhasson tanulmányainak területéhez.