close

Szűrők

Lásd a találatokat

Szervezeti menedzsment PhD Képzés Összevetése

Miután befejezte a mesterképzést, sok diák úgy dönt, hogy belép a munka világába. Mások azonban úgy döntenek, hogy folytatják tanulmányaikat, hogy megtudják mindent, amit tudnak a saját területén. Lehetőség van arra, hogy a PhD, mint a kőkemény a legtöbb tanulmányi területen. Mi a PhD a szervezeti menedzsmentben? Ez a tanulmányi terület a nagyobb menedzsment-terület a… Tovább

Miután befejezte a mesterképzést, sok diák úgy dönt, hogy belép a munka világába. Mások azonban úgy döntenek, hogy folytatják tanulmányaikat, hogy megtudják mindent, amit tudnak a saját területén. Lehetőség van arra, hogy a PhD, mint a kőkemény a legtöbb tanulmányi területen.

Mi a PhD a szervezeti menedzsmentben? Ez a tanulmányi terület a nagyobb menedzsment-terület alkategóriája, amely az üzleti működés néhány szervezeti aspektusára szakosodott. Ezek általában logisztikát, ellátási láncokat, projektmenedzsmentet vagy elemzéseket tartalmaznak. Ezen speciális tanulmányi fókuszok mellett a szervezeti menedzsment tanítja a hallgatókat általában a műveletek irányításáról.

A PhD program szervezeti menedzsment alatt kifejlesztett készségei a legnagyobb előnyök közé tartoznak. A legtöbb hallgató elsajátítja a szervezeti képességeket, a kommunikációt, a kritikai gondolkodást, az üzleti tevékenységet és a vezetést. Mindezek a készségek lehetõvé teszik magasabb fizetés megszerzését és fejlettebb pozíciókat.

A PhD-programba való beiratkozás költsége meglehetősen kicsit változik. Mielőtt regisztrálna, erősen meg kell értenie, hogy mit kell fizetnie. Meg kell vizsgálnia, hogy a választott iskola, program és tanulmányi ország hogyan befolyásolja a tandíjat.

A szervezeti menedzsment PhD-vel elérhető pozíciói általában a napi szintű fejlett feladatok teljesítésére összpontosítanak, és a működési folyamatok helyes elvégzését biztosítják. Ezek a munkák gyakran az ellátási lánc elemzőjét, a logisztikai menedzsert, az emberi erőforrás menedzsert és a számlavezetőt foglalják magukban. Valószínűsíthető, hogy ez a PhD minden olyan pozíciót, amely javítja a vállalat hatékonyságát és a bonyolult üzleti folyamatok kezelését.

Ha készen áll az oktatás folytatására az üzleti területen, az első lépés egy program megtalálása. Önnek egyedi igényei vannak, ezért arra kell fókuszálnia, hogy megtalálja a legmagasabb szintű lehetőségeket az Ön számára. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
Ashridge Executive Education
London, Egyesült Királyság

A program veszi a filozófiai megközelítés, ahelyett, hogy a szokásos eszköztár. Próbára teszi, hogy vizsgálja meg az implicit és explicit feltételezések és következményeit eze ... +

A program veszi a filozófiai megközelítés, ahelyett, hogy a szokásos eszköztár. Próbára teszi, hogy vizsgálja meg az implicit és explicit feltételezések és következményeit ezek a feltételezések a gyakorlatban. -
PhD
Részidős
4 - 5 év
Angol
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba