PHDSTUDIES.HU

Részidős Szervezeti menedzsment PhD Diplomák Megtekintése Nyugat-Európa 2019/2020

A PhD a rövidítése a filozófia doktora. Az ilyen mértékű egy posztgraduális program szállított a magas szintű kutató, diák, aki tett mély kutatás egy adott területen, vagy a témában.

Számos bemenet, beleértve a pénzügyi adatokat, a jelenlegi és a várható állami piacok, jogi információk és mások használják a rövid és a hosszú távú tervezést. Szervezeti menedzsment gyakran használja ezeket a bemeneteket, hogy segítse a tervezés, vezetés, szervezés és erőforrás-ellenőrzés.

Európában a hatodik legnagyobb kontinens, és magában 47 országban és válogatott függőségek, szigetek és területek. Ez által határolt a Földközi-tenger déli, Ázsiában a keleti és az Atlanti-óceán a nyugati.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Részidős Szervezeti menedzsment Doktori Képzések Nyugat-Európa 2019/2020

1 Találatok Szervezeti menedzsment, Nyugat-Európa Filter

Doktori szervezeti változás (ADOC)

Ashridge Executive Education
Campus Részidős oktatás 4 - 5 év Kérj Információt Egyesült Királyság London

A program veszi a filozófiai megközelítés, ahelyett, hogy a szokásos eszköztár. Próbára teszi, hogy vizsgálja meg az implicit és explicit feltételezések és következményeit ezek a feltételezések a gyakorlatban.