Filter
PhD
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

Részidős Szervezeti menedzsment Doktori Képzések 2019/2020 Megtekintése

A PhD a rövidítése a filozófia doktora. Az ilyen mértékű egy posztgraduális program szállított a magas szintű kutató, diák, aki tett mély kutatás egy adott területen, vagy a témában.

Mind a rövid távú és hosszú távú célok jönnek létre, és elérni a szervezeti irányítás. Kezdve egy tervet, szervezet segíti annak végrehajtását, és hatékony vezetés elengedhetetlen a folyamat. Végül, az erőforrások ellenőrzésére van szükség a siker érdekében.

Kérj Információt Részidős Szervezeti menedzsment Doktorátusok 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Szervezeti menedzsment

Ashridge Executive Education

A program veszi a filozófiai megközelítés, ahelyett, hogy a szokásos eszköztár. Próbára teszi, hogy vizsgálja meg az implicit és explicit feltételezések és következményei ... [+]

Akartok, hogy egy egyedülálló hozzájárulását ahhoz, hogy megértsük a szervezetek és közösségek, valamint a dinamika stabilitás és a változás? Ön egy tapasztalt és reflektív gyakorló érdekelt fejlődő magát, és a gyakorlatban a fegyelem „Action Érdeklődés”? Szívesen végzi a kutatást, szoros együttműködésben a támogatás egy közösség hasonló gondolkodású szakemberek?

Ha igen, akkor a Ashridge doktori Szervezeti változás lesz az érdeklődés az Ön számára. Egy szigorú folyamat vizsgálat, ez a minősítés kidolgozza a gyakorlat, hogy egy mélyebb szinten. Ahogy a szervezetek szembesülnek azzal, hogy válaszoljon az egyre változatosabb és kihívást jelentő kérdések, gyakorlati szakemberek új munkamódszereket összetett és bizonytalan helyzeteket törekvés célokra és eredményekre, amelyek fontosak számukra.... [-]

Egyesült Királyság London
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
4 - 5 év
Campus
Bővebben magyarul