close

Szűrők

Lásd a találatokat

Társadalmi fenntarthatósági tanulmányok PhD Képzés Összevetése

A doktori fokozatot azoknak az egyéneknek ítélik oda, akik bizonyították, hogy fejlett tudása van a választott tanulmányi területen. Az oklevél megszerzéséhez az egyéneknek az eredeti kutatáson alapuló téziseket kell elvégezniük egy speciális szakterületen. Mi a PhD a társadalmi fenntarthatósági tanulmányokban? Ez a program célja, hogy felkészítse a hallgatókat a karr… Tovább

A doktori fokozatot azoknak az egyéneknek ítélik oda, akik bizonyították, hogy fejlett tudása van a választott tanulmányi területen. Az oklevél megszerzéséhez az egyéneknek az eredeti kutatáson alapuló téziseket kell elvégezniük egy speciális szakterületen.

Mi a PhD a társadalmi fenntarthatósági tanulmányokban? Ez a program célja, hogy felkészítse a hallgatókat a karrier a különböző területeken, mint az oktatás, a társadalmi igazságosság, az igazgatási vezetés és az oktatás. A program során a diákok megismerhetik a fenntartható gyakorlatokat a tudomány, a nemzetiségek és a kultúra területén folytatott kutatás és tanulás folytatásával. A tanfolyamok átfogó képet adhatnak a fenntartható gyakorlatokról, de néhány oktató úgy dönthet, hogy a nemzetre vonatkozó környezetvédelmi kérdésekre összpontosít. Tanulmányaik során a diákok mélyebb megértést nyerhetnek a természet, az emberek és a gazdaság közötti kapcsolatokról.

A program végzős hallgatói általában jól lekerekítettek és számos interdiszciplináris készséggel és tulajdonsággal rendelkeznek, mint például a kritikai gondolkodás, az együttérző döntéshozatal és az erős kutatási képességek. Mindezek a képességek átruházhatók, és segíthetnek az egyéneknek a személyes felelősséget különböző helyzetekben gyakorolni.

A PhD költsége drasztikusan változik, és az egyének elvárják a választott iskola helyét, és a program időtartama befolyásolja a tandíj teljes költségét. Az egyéneknek kutatást kell végezniük a programra való jelentkezés előtt.

Folyamatosan növekszik a fenntarthatósági szakértők igénye, és a program végzősei úgy találják, hogy nincs munkahelyhiány. Az olyan iparágak, amelyek egy PhD-ben részesülhetnek a társadalmi fenntarthatósági tanulmányokban, tartalmazhatnak kormányt, oktatást, gyártást, üzleti tevékenységet, nemzetközi kapcsolatokat, közigazgatást, parkokat és rekreációkat és a zöldipart. Azok, akik ilyen mértékű szerepet töltenek be, környezetvédelmi vezetők, nemzetközi levelező kommunikátorok, vezetők és könyvvizsgálók válhatnak.

Több tanulási intézmény kezd el fenntartható tanulmányokat kínálni, de ahol a diák végső soron véget ér, a helyszíntől és a költségvetéstől függ. Az online tanfolyamok kényelmesek abban az értelemben, hogy az egyének folyamatosan dolgozhatnak a tanulás során. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
Nipissing University
Toronto , Kanada

Megalapozni a keretében a posztmodern társadalomban, és felismerve annak fontosságát, hogy több szempontból, ez a Ph.D. program oktatási Sustainability felkészíti a diákokat a ... +

Megalapozni a keretében a posztmodern társadalomban, és felismerve annak fontosságát, hogy több szempontból, ez a Ph.D. program oktatási Sustainability felkészíti a diákokat a különböző területeken. -
PhD
Nappali
Angol
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba