Filter
PhD
Norvégia Bø i Telemark A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Társadalomtudományok PhD Képzések Keresése 2019 az Amerikai Egyesült Bø i Telemark Norvégiában

A PhD vagy Doctor of Philosophy egy posztgraduális tudományos fokozat által odaítélt egyetemeken. Ha valaki eléri a PhD ő is gyakran nevezik az orvos.

A társadalomtudományi kurzusok felkészítik a tanulókat az emberi társadalomba való beilleszkedésre. A gazdaságtan, a politológia, az antropológia, a szociológia, a történelem és a pszichológia tanfolyamokon keresztül a hallgatók jobban megérthetik, hogyan működik a körülöttük lévõ világ.

Norvégia (Norge) a legnyugatibb, északi - és valójában a legkeletibb - a három skandináv országban. Norvégia jól ismert a csodálatos és változatos táj. A fjordok, a az ország nyugati részében hosszú keskeny öblök, kétoldalt két oldalán magas hegyek, ahol a tenger behatol a szárazföld belsejébe. A végső felelősség az oktatási terheli a norvég Minisztérium Oktatási és Kutatási.

Kérj Információt Társadalomtudományok Doktorátusok az Amerikai Egyesült Bø i Telemark Norvégiában 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
MSc

1 Találatok Társadalomtudományok, Bø i Telemark

Diplomák
Helyszín
Norvégia
Bø i Telemark
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
MSc
University College of Southeast Norway

Ph.D. Kultúra tanulmányok az Ön számára betekintést és nagyobb megértést a kultúra és a jelentése a kultúra. ... [+]

Ph.D. Kultúra Tanulmányok

Ph.D. Kultúra tanulmányok az Ön számára betekintést és nagyobb megértést a kultúra és a jelentése a kultúra.

A PhD Kultúra tanulmányok beépítését célozza elemeket a humán-és társadalomtudományok, mint a kulturális elemzést, történelem, művészettörténet, az antropológia, az eszmetörténet, filozófia, szociológia kulturális, néprajz, irodalom, zenetudomány, a történelem a vallások, nyelvek és esztétikai kreatív és művészeti tárgyak.

A program alapja a kultúra tág fogalma - azaz, a kulturális tanulmányok a mi összefüggésben azt jelenti, hogy lehet tanulni a kultúra kapcsolatos értékek, attitűdök, ismeretek, viselkedés, szociális kapcsolatok, értelmes kifejezéseket, tárgyak, művészeti és esztétikai gyakorlat . Kultúra lehet egy folyamatot és az eredmény, illetve a termék formájában anyagi tárgyak, szolgáltatások vagy tevékenységek a közösségben.... [-]

Norvégia Drammen Rauland Hønefoss Porsgrunn Bø i Telemark Kongsberg Horten  + 4 Több
Augusztus 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul