PHDSTUDIES.HU

81 Távoktatás PhD Diploma Összevetése

Összefüggéseit a globális közösség, valamint a technológiai fejlődés lehetővé tette, hogy keresni a PhD távoktatás. PhD távoktatási programok célja a diákok, hogy meg zsonglőrködik a kötelezettségvállalások, mint például a munka és a család, de azt is szeretnék, hogy a továbbiakban az oktatás.

Sok lehetőség a PhD távoktatási programok által kínált számos egyetemek a világ. Hossza és szerkezete eltérő az egyes doktori távoktatási program függvényében az egyetem követelményeknek. Néhány PhD távoktatási programok szükségessé elutazhatnak, hogy találkozzanak felügyeletével kar, vagy a teljes egyéb feladatokat.

Ha úgy dolgozik felé a PhD, de már biztos abban, hogyan kell végrehajtani, mert az egyéb kötelezettségek az életedben, akkor a PhD távoktatási program lehet a foka az Ön számára! Sok program a sok egyetemek kínálnak ugyanazt a magas színvonalú oktatás, mint a hagyományos PhD.Lapozás az alábbi lehetőségek közül, és megtalálja a tökéletes illeszkedés az Ön számára!

81 Találatok Mester, Távoktatás Filter

Doktori képzés a Cybersecurityben

University of Fairfax
On-line Március 2020 Amerikai Egyesült Államok Roanoke

Mint doktori hallgató, itt minden kurzusa meg fogja vizsgálni a vállalati menedzsment vonatkozó kiberbiztonsági szakpolitikai kérdéseit, mindegyikben ki kell építeni egy kiberbiztonsági projektet, amely lehetővé teszi azonnali és tartós munkahelyi hozzájárulások biztosítását. Meg fog tanulni a vezető, gyakorlati biztonságú internetes biztonságú kollégáktól, akiknek a kiberbiztonsági kollégái szakmai pályafutása során szerves részét képezhetik szakmai hálózatának.

Filozófiai doktor a műszaki kommunikációban és retorikában

Texas Tech University Worldwide eLearning
On-line Nappali 60 óra Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online

A Texas Tech Egyetem online technikusi doktora a műszaki kommunikáció és a retorika (TCR) hallgatók számára a technikai kommunikáció és a retorika kutatásának módszertanát tanulja meg és gyakorolja, valamint vizuális és írásbeli kommunikációval online és on-line dokumentumokat hoz létre.

Filozófia doktora a rendszerek és mérnöki menedzsment területén

Texas Tech University Worldwide eLearning
On-line Nappali Részidős oktatás 72 óra Június 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Az online doktori fokozat a rendszerek és mérnöki menedzsment célja, hogy felkészítse az egyéneket a sikeres vezetés a mérnöki személyzet és a projektek. A Texas Tech Egyetem jelenleg Texas egyetlen Texas-i Egyeteme, amely online programot kínál, így világos választás lehet azok számára, akik menedzsment lehetőségeket keresnek a mérnöki és a technológiai területen.

Filozófia doktora a speciális oktatásban

Texas Tech University Worldwide eLearning
On-line Nappali 90 óra Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online

A speciális oktatási doktori program célja, hogy felkészítse a vezető személyzetet a speciális oktatás jövőjének alakítására. A program középpontjában az eredmények, amelyek előkészítik a diplomások a kutatás, a tanárképzés, a programfejlesztés és az értékelés területén.

A filozófia doktora a család- és fogyasztói tudományok oktatásában

Texas Tech University Worldwide eLearning
On-line Nappali Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online

A Texas Tech Egyetem online filozófia doktora a család- és fogyasztóvédelmi oktatásban a Családügyi Minisztérium felajánlja

MESTRADO E DOUTORADO EM GESTÃO INTERNACIONAL

ESPM
On-line Részidős oktatás Március 2020 Brazília São Paulo

Online orvos oktatás TESOL (ed.d.)

Anaheim University Online
On-line Részidős oktatás 3 - 4 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online

Szerezz akkreditált doktori képzés tanítás angol beszélők más nyelvek (Ed.D. TESOL) internetes tanulás közben szemtől-szembe az Anaheim Egyetem világszerte elismert TESOL tanárok és osztálytársak keresztül élő heti online HD webkamera osztályok és 2 négy -nap on-campus lakossági ülés.

Phd üzleti tanulmányok

The University of Vitez
On-line Nappali Részidős oktatás 3 - 7 év Október 2019 Bosznia-Hercegovina Bosnia and Herzegovina Online + 1 további

A PhD program független, önállóan irányított tudományos kutatás által támogatott személyes felügyelő. Lehetővé teszi, hogy az eredeti tudományos hozzájárulást és írásban kell akár egy dolgozat. A program célja, hogy a diákok, hogy megszerezzék a technikai és szellemi képességek, hogy folytassa doktori kutatás széles körű üzleti tudományágak.

FILOZÓFIA DOKTORA

Avondale College of Higher Education
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 3 - 4 év Augusztus 2019 Ausztrália Cooranbong Wahroonga + 3 további

A doktori (PhD) egy teljes, önálló mértékben, hogy egy nemzetközileg elismert doktori fokozat. Úgy tervezték, a diákok fejlesztésére fejlett készségek végző független és tartós kutatás.

PhD mérnöki menedzsment

Western New England University
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 3 - 6 év Február 2020 Amerikai Egyesült Államok Springfield + 2 további

Ebben teljes vagy részmunkaidős program, meg fogja tanulni a technikai mélysége és átveheti a széles tudás lesz sikeres kutató, orvos, pedagógus, vagy a menedzsment a mérnöki és a technológia. Lesz fejleszteni a szükséges készségeket, hogy végezzen alapos kutatást azokon a területeken, fejlesztésével kapcsolatos, design, és a menedzsment a projektek és programok összetett emberi / technológiai rendszerek, beleértve a műszaki, egészségügyi, szolgáltató és logisztikai / szállítási rendszerek.

A filozófia doktora (Ph.D.) a globális vezetésben

Richfield University
Campus On-line Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

A filozófia doktora a Global Leadership (PhD) a Richfield College egy kutatási központú posztgraduális tanulmány és oklevéllel kapcsolatos kérdésekre, amelyek alakították a globális közösség és annak

Phd művészetek

Asia e University
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 3 - 4 év Január 2020 Malajzia Kuala Lumpur + 2 további

A PhD Művészetek programot kínál az interdiszciplináris kurzusok Történelem, Filozófia, jogi, közgazdasági, Gender tanulmányok, politológia, szociológia, Médiatudományi és Környezetvédelmi Tanulmányok a hangsúlyt a fő szempontok az ázsiai és más humanisztikus és társadalmi hagyományok.

Kiváló program phd

Campus Universitario Europeo
On-line Nappali Részidős oktatás 3 év Szeptember 2019 Spanyolország Marbella A Coruña Madrid + 3 további

A kiváló program Human Resource doktori (PhD) célja, hogy a vonat a diákok a Humánerőforrás terület teljes képet is Humánerőforrás cégeknél.

Doktori képzés az információs és kommunikációs rendszerekben

Open University Of Cyprus
On-line Nappali Részidős oktatás 3 - 8 év Szeptember 2019 Ciprus Cyprus Online + 1 további

Az "Információs és kommunikációs rendszerek" doktori program fő feladata az információs és kommunikációs rendszerekhez kapcsolódó kérdések kutatása.

Ed.D.

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
On-line Nappali Szeptember 2019 Spanyolország Barcelona

FUNIBER egyesíti a tapasztalat és az erőforrások a Nemzetközi Iberoamerican Egyetem és a Műszaki Egyetem Panama, hogy szilárd képzést a cég