PHDSTUDIES

3 TESOL PhD Képzés Összevetése

A PhD egy világszerte elismert posztgraduális egyetemi végzettségüket a felsőoktatási intézmények és az egyetemek tudósok benyújtása dolgozat alapján az eredeti és kiterjedt kutatás egy kiválasztott területen. A diákok törekvő ez a szint a munka egy mentor, hogy dolgozzon ki egy kutatási projekt egy adott témakörben.

Mi a PhD TESOL? A program ideális gyakorló pedagógusok többet megtudni kutatása és alkalmazása oktatás elmélete a szakma tanítás angol beszélők más nyelveken. Úgy tervezték, hogy felkészítse felsőoktatási felügyelők, ESL tanárok, kutatók, tanárképző, tananyag fejlesztők és a rendszergazdák a pályára egy fejlődő iparág. Program középpontjában tartalmazza az alkalmazott ESL és EFL kutatás, tanterv és anyagok fejlesztése, tanárképzés, az integráció a technológia ESL, TESOL módszertan és elmélet, és pszicholingvisztikai, szociolingvisztikai és kulturális tényezők második nyelv elsajátítása.

Az előnyök egy TESOL doktori közé megszerzése a képességét, hogy értékelje a kutatási, mélyebben megérteni a szerepe a nyelvészet, és támogatja a hatását a kulturális és társadalmi tényezők a tanítás egy második nyelvet.

Költségek az PhD program változhat az intézmények között. Érdeklődő diákok beiratkozott egy TESOL doktori találják meg a különböző rendelkezésre álló programok és kérés költség elvárások az egyes iskolákban.

Pályakezdő kereső TESOL doktori számíthat arra, hogy megtalálja a különféle karrierlehetőségek felsőoktatásban. Azonban sok más foglalkozások a diákok, hogy vizsgálja meg. Ezek közé tartozik a felvételi specialista központ ügyvezető igazgatója, egyetemi vezető, felvételi igazgató, a szakmai fejlődés főfelügyelő, nyelvspecialista, és a politikai és kommunikációs ügyintéző. Mások úgy tanulmányi tanácsadás, mentorálás, vagy írás és szerkesztés tankönyvek vagy program tananyag.

Mivel a nagy kereslet TESOL doktori programok, számos nemzetközi lehetőség áll rendelkezésre. Távoktatási platformok rugalmas és kényelmes a mai elfoglalt szakemberek. A kezdéshez keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

 

3 Találatok TESOL Filter

PhD a TESOL kutatásban

University of Stirling
PhD
<
Nappali
<
Részidős
<
36&nbsp;-&nbsp;96 hónap
Angol
Campus

Ez a PhD kurzus teljes egészében a TESOL Research-re vonatkozik. Ez a doktorátus érdeklődést nyújt azok számára, akik nyelvtudással, nyelvtudással, alkalmazott nyelvészettel v ...

Tovább

PhD az angol nyelvtanítással (TEFL)

University of Tehran, Kish International Campus
PhD
<
Nappali
<
Részidős
Angol
Campus

A TEFL PhD programja azoknak a diákoknak szól, akik hajlandóak pedagógiai ismereteiket előmozdítani az angol nyelvtanításban, a kutatási módszertanokban, az interkulturális ko ...

Tovább

Online orvos oktatás TESOL (ed.d.)

Anaheim University Online
PhD
<
Részidős
<
3&nbsp;-&nbsp;4 év
Angol
On-line

Szerezz akkreditált doktori képzés tanítás angol beszélők más nyelvek (Ed.D. TESOL) internetes tanulás közben szemtől-szembe az Anaheim Egyetem világszerte elismert TESOL taná ...

Tovább