36 PhD Programok ban ben Tanítás 2024

PhD Programok ban ben Tanítás 2024Filter
    • Aurora, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    3 évek

    Távoktatás

    Angol

    Emelje új szintre iskolai vezetői készségeit.Szerezze meg az Aurora Egyetem online EdD Leadership in Educational Administration: Superintendent Enorsement fokozatát három év alatt.Tanulmányozhatja az ISBE által jóváhagyott kurzusokat olyan témákban, mint a tanterv és az értékelés minden oktatási szintre és tanulótípusra, valamint jog, adatelemzés, coaching és mentorálás.Egészítse ki a programot kutatási kurzusokkal, szakdolgozati órákkal és szakmai gyakorlatokkal, amelyek tapasztalatot és kapcsolatot biztosítanak.

    • Livingston, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    3 évek

    Távoktatás

    Angol

    Keresse meg felsőfokú diplomáját, hogy a vidéki iskolarendszerben tanulókat a legjobban szolgálja a Nyugat-Alabamai Egyetem vidékoktatási doktorán keresztül. Az első ilyen jellegű teljesen online fokozat kész lesz felismerni a vidéki oktatási kihívások valódi megoldásait, miközben dolgozni fog a dolgozatán.

    • Hong Kong, Hongkong

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az ösztöndíj évente 319 200 HK$ (körülbelül 40 900 USD) összegű ösztöndíjat biztosít minden díjazottnak legfeljebb három évig. A PolyU a 75. helyre kúszik fel a QS World University Ranking 2021-ben, és a 45. a nyelvészetben a QS World University Ranking 2020-as tárgykörök szerinti rangsorában. Olyan akadémiai kiválósággal rendelkező hallgatók jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek a kutatási területeinken végzett élvonalbeli kutatások iránt.

    • Fargo, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az Észak-Dakotai Állami Egyetem Tudomány-Technológia-Mérnöki-Matematika (STEM) Oktatási Program hallgatói empirikus kutatásokat végeznek és terjesztenek a STEM tanulás és oktatás javítása érdekében. Ez az egyedülálló interdiszciplináris program Ph.D.

    • Saint Petersburg, Oroszország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol, Orosz

    A Ph.D. Az idegen nyelvek tanításának elmélete és módszerei című tanulmány a képzés minden szintjén a kutatási témákra összpontosít. A főbb kutatási problémák az idegennyelv-oktatás módszertanához kapcsolódnak: a tanulók motivációjának növelése, az új technológiák alkalmazása, az elektronikus oktatási környezetben való tanulás, az interkulturális interakció problémái, az új megközelítések és azok integrációja, az oktatás története az idegennyelv-oktatás módszereinek fejlesztése Oroszországban és külföldön, interdiszciplináris szempontok az idegennyelv-oktatásban stb.

    • Academic City, Egyesült Arab Emírségek

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Mérnöki és Fizikai Tudományok Iskolája nagyon magas értéket képvisel annak lehetővé tételében, hogy az emberek PhD (filozófiai doktor) fokozatot szerezzenek kutatással, és örömmel látja el, hogy ezt a lehetőséget a Dubai Campus hallgatói számára is kiterjeszthetik. Kezdetben arra ösztönzik a jelentkezésüket, akiknek érdeklődése van egy projekt megvalósításában az energia széles területén. Ez magában foglalhatja a megújuló energiát, az energiafelhasználást és az energiamegtakarítást, valamint az energia előállításához és átalakításához szolgáló továbbfejlesztett anyagokat (például nanokompozit karbid bevonatok fejlesztése).

    • London, Egyesült Királyság
    • Bologna, Olaszország

    Teljes idő

    24 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    Ebben a kutatási programban a hallgató feltárja a második nyelv oktatásának (SLT) módszertanát, és számos példával alátámasztja. Új irányokat mutat be az Angol Nyelvoktatás (ELT) program számára, innovatív pedagógiai módszereket és következetes elképzeléseket ír le, amelyek sikeresek ezen a területen. A tantervnek ki kell terjednie a hatékony ELT gyakorlat minden kulcskérdésére.

    • Prague, Csehország

    Teljes idő

    4 évek

    Összekevert, Az egyetemen

    Angol

    A tanulmányi program a kinantropológiai tudományterület keretében valósul meg. A kinanthropológia egy multidiszciplináris tudományterület, amely a szándékos és spontán fizikai aktivitásnak az emberi személyiségfejlődésre gyakorolt összetett hatásaival foglalkozik a bio-pszicho-szociális összefüggésben, valamint a testnevelés és a sport, a fizioterápia, a fizikai egészségnevelés körülményeiben, beleértve azok hatékony kezelését.

    • Stirling, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    36 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    A PhD a TESOL (Angol tanítása más nyelveket beszélőknek) kutatásban egy egyedülálló kurzus, amely segít professzionális szintre fejleszteni kutatási készségeit, és oktatott modulokon keresztül támogatja a tanulást.

    • Prague, Csehország

    Teljes idő

    4 évek

    Összekevert, Az egyetemen

    Angol

    A zeneelmélet és oktatás szakterülete a zenetudományi és zenei nevelési tudományágak kiválasztásán és szintézisén alapul, lehetővé téve a magasan képzett szakértők kiegyensúlyozott felkészülését a kutatás és az oktatás terén. A zenei pedagógia széles spektrumának megfelelően a specializáció követi a célnak megfelelő tanulmány körét: szakemberek felkészítése az általános zenei nevelés, a szakképzés és más ilyen szakosodást igénylő tevékenységek területén.

    • Kent, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    5 évek

    Az egyetemen

    • Aveiro, Portugália

    3 évek

    Az egyetemen

    Portugál, Angol

    • Cardiff, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    Az egyetemen

    Angol

    A kritikai és kulturális elmélet PhD-programjának hallgatói olyan oktatók felügyelete alatt állnak, akik régóta elkötelezettek a kiválóság és a kutatás sokszínűsége mellett, és akik a kritikai és kulturális elmélet úttörő kutatásainak élvonalában dolgoznak.

    • Milwaukee, Amerikai Egyesült Államok

    Részidő

    6 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    A doktori nyelv és műveltség (PhD) program készíti fel, hogy egyfajta műveltség vezető, aki megérti az elméleti és oktatási modellek műveltség, felismeri az új műveltség trendek a digitális korban, szolgáltatások műveltség megszerzése, fejlesztése és oktatását, valamint elősegíti a rendszerszintű megváltoztatni a szervezet és a közösség.

    • Hradec Kralove, Csehország

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    Doktori Tanulmány Kémia Didaktika a betetőzése a háromszintű egyetemi oktatás. Egy olyan célzott alapozó kutatások középpontjában a tanítás és a tanulás kémia, amelynek alapja a tudásalapú kémiája didaktika és az érintett terület a kémia, a pedagógia, a pszichológia, a számítástechnika és más tudományágak, hogy megtanulják a módszereket a tudományos munka az említett területeken, és jelentősen hozzájárul majd egy átfogó munkájának javítása érdekében a kémia tanárok különböző szinteken az oktatási rendszer, a tananyag szakértők létrehozása és értékelése szerint a jelenlegi tudományos ismeretek és a kutatás.